ΟΦΗ – Ιωνικός 0-2: Σε ρηχά νερά ο ΟΦΗ ηττήθηκε με δύο γκόλ του Μάντζη μέσα στο Γεντί Κουλέ

Petite Perle 300×250

Ο Ιωνικός πήρε την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν επικρατώντας στο Ηράκλειο του ΟΦΗ με 2-0 με δύο τέρματα του Βασίλη Μάντζη και "βύθισε" ακόμη περισσότερο τους Κρητικούς στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πήρε αμέσως μέτρα στο γήπεδο και ξεκίνησε να πιέζει τον Ιωνικό. Έχοντας επιθετικότητα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, έβρισκε διαδρόμους προς την εστία του Χουτεσιώτη δίχως να έχει καθαρό μυαλό τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο με 7 τελικές από τις οποίες οι τέσσερις στην εστία.

Μέσα σε ένα δίλεπτο ο ΟΦΗ έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τα σουτ των Τοράλ, Ντιουσέ και Τζου όπου στο πρώτο έδιωξε εντυπωσιακά ο Χουτεσιώτης.

Στον αντίποδα ο Ιωνικός επιχείρησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση δίχως αποτέλεσμα με εξαίρεση ένα σουτ του Ελευθεριάδη από πλεονεκτική θέση με την μπάλα να φεύγει αρκετά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως συμβαίνει ξανά και ξανά ο Ιωνικός ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και όχι ο ΟΦΗ με τους φιλοξενούμενους να απειλούν πρώτοι με το πλασέ του Ελευθεριάδη να διώχνει πάνω στην γραμμή ο Βούρος και τελικά στο 55′ ήρθε το 0-1 όταν μετά από φάση διαρκείας βγήκε η σέντρα με τον Μάντζη εντελώς αφύλαχτος να πιάνει την κεφαλιά.

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να απειλήσει τον Ιωνικό που με ευκολία κρατούσε το υπέρ του προβάδισμα, ο Νταμπράουσκας στο μεταξύ είχε περάσει στο παιχνίδι Θεοδοσουλάκη, Ντίκο, Ντουρμισάι φορτώνοντας την ενδεκάδα του με επιθετικούς ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Ο ΟΦΗ επιχειρούσε με ανορθόδοξο τρόπο να γίνει απειλητικός δίχως να το καταφέρει και στο 83′ μετά από νέα προσπάθεια της άμυνας να διώξει την μπάλα, ο Μάντζης με το τρίτο σουτ έκανε το 0-2 σφραγίζοντας τη νίκη για τον Ιωνικό.

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Περέα, Τοράλ (24' Μπουζούκης), Ντιουσέ, Τζου, Γκερέρο.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Σάκιτς, Ρομαό, Φαντιγκά, Σεμπά, Λοβέρα, Ελευθεριάδης, Μάντζης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ