Κίσαμος: Για λίγα χιλιοστά γλίτωσε το μάτι του ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο άντρας που επιτέθηκε προχθές Παρασκευή με μαχαίρι σε δύο αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, οι οποίοι επεχείρησαν να τον συλλάβουν στο λιμάνι Κισάμου καθώς σε βάρος του είχε υποβληθεί μήνυση.

Ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από μαχαιριά στο μάγουλο και μάλιστα πολύ κοντά στο μάτι!_

Το γεγονός επιβεβαιώνει και η φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα με σχετική ανάρτησή της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων.

Με ανάρτησή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων αναφέρει τα εξής:

«Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:15΄η απογευματινή περιπολία του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, επανδρωμένη με δύο συναδέλφους – μέλη μας, εκτελούσε την περιπολία της στην ευρύτερη περιοχή του ομώνυμου Δήμου. Εκείνη την ώρα, έλαβε εντολή να προβεί σε σύλληψη ατόμου, κατόπιν σχετικής εγκλήσεως που υποβλήθηκε εις βάρος του.

Οι συνάδελφοί μας, εντόπισαν το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο στη θέα τους προσπάθησε να διαφύγει. Έτρεξαν να τον ακινητοποιήσουν και στην προσπάθειά τους αυτή, ο μετέπειτα συλληφθείς, με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε τον έναν συνάδελφό μας, ελάχιστα χιλιοστά δίπλα από το μάτι του και τον έτερο συνάδελφό μας ελαφρότερα.

Οι 2 συνάδελφοί μας έδειξαν την απαιτούμενη ψυχραιμία και συνέλαβαν τον δράστη οδηγώντας τον στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου για τα περεταίρω.

Αυτή είναι για «κάποιους» μία «καθιερωμένη» και «τυπική» εκτέλεση εργασίας, η οποία δεν ενέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο…

Αυτή είναι για «κάποιους», μία αναλώσιμη μερίδα εργαζομένων -55.000-,στους οποίους πετάμε καθρεφτάκια κάθε τόσο και λιγάκι…sms…αύξηση ορίου ωρών βραδινής εργασίας και όχι αύξηση ωριαίας αποζημίωσης…

Αυτή είναι για «κάποιους», μία αναλώσιμη μερίδα εργαζομένων, τους οποίους κοροϊδεύουμε ότι ΘΑ ΘΑ ΘΑ αναγνωρίσουμε το επάγγελμά τους ως επικίνδυνο, μέχρι τότε όμως θα έρθουν οι εκλογές και όλως τυχαίως δυστυχώς δεν πρόλαβαν να το κάνουν…

Αυτοί είναι για «κάποιους» οι «δεδομένοι»…σύμφωνα με τους παρατρεχάμενους αυλικούς τους…

Σας συμβουλεύουμε να τους αλλάξετε σύντομα γιατί την υπέρτατη στιγμή της Δημοκρατίας μας θα τρίβετε τα μάτια σας…

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

Ο Γενικός Γραμματέας ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός»

Related Articles