Σε κλίμα συγκίνησης η ονοματοδοσία για τον αείμνηστο Γιώργο Μαρκατάτο (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Με βροχερό καιρό έγινε σήμερα η τελετή προς τιμή του αείμνηστου Γιώργου Μαρκατάτου που είχε προσφέρει τα μέγιστα στο Δήμο Μαλεβιζίου από θέσεις ευθύνης, αλλά και τεράστια συνεισφορά στο σωματείο του Αλμυρού που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου από το 2017 είχε πάρει απόφαση να δοθεί η νέα Λεωφόρος που ενώνει το Πολύδροσο με την παραλιακό δρόμο Ανδρέα Παπανδρέου σε Γιώργο Μαρκατάτο τιμώντας τη μνήμη του και την προσφορά του στον τόπο. Έτσι σήμερα σύσσωμος ο Δήμος Μαλεβιζίου με επικεφαλής το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα τέλεσε μνημόσυνο και στη συνέχεια έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας οδού που φέρει πλέον το όνομα του.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η οικογένεια, με την μητέρα του Μαρία Μαρκατάτου εμφανώς συγκινημένη , τη σύζυγο Ζαχαρένια που ευχαρίστησε την πρώην και νυν δημοτική αρχή και τον κόσμο που που παρευρέθηκε, καθώς και οι κόρες του Μαρία και Ιωάννα και τα εγγόνια του.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης, Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Σκουλάς, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Λάμπρος Βαμβακάς, Γιώργος Πιτσούλης, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι κοινοτήτων, δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Μαλεβιζίου και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Φασουλάκης.

Για το Γιώργο Μαρκατάτο μίλησαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας που αναγνώρισε διαχρονικά την προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση τονίζοντας ότι πάντα ήταν ενωτικός και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του σε ολόκληρο το Μαλεβίζι.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από τη σύζυγο του, τον Περιφερειάρχη, το Δήμαρχο Μαλεβιζίου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη και τον τέως Πρόεδρο Γιάννη Κοτσυφό.

Στο τέλος η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Μαρκατάτου πρόσφερε μπουφέ-κέρασμα σε όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους το δικό τους άνθρωπο.

Για το Γιώργο Μαρκατάτο μίλησαν στη Φωνή Μαλεβιζίου ο Γιάννης Κοτσυφός και ο επιστήθιος φίλος του Μανώλης Απλαδάς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ