Στο ισόπαλο 0-0 κόλλησαν Παναιτωλικός και Λεβαδειακός στο Αγρίνιο

Petite Perle 300×250

Οι δύο ομάδες κόλλησαν στο «μηδέν» στο Αγρίνιο, με τους γηπεδούχους να έχουν κάποιες ευκαιρίες αλλά να μην τις μετουσιώνουν σε γκολ. Στην εξέδρα βρέθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν, φιλοξενούμενος της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 11ης ημέρας του πρωταθλήματος, που διεξήχθη παρόντος του Ρόναλντ Κούμαν στην εξέδρα.

Τα  «Καναρίνια» του Γιάννη Αναστασίου έφτασαν στους 13 βαθμούς και την έβδομη θέση, ενώ οι «Πράσινοι» της Βοιωτίας μετρούν 7 πόντους και ισοβαθμούν στην τελευταία θέση με ΟΦΗ και Ιωνικό.

Όπως μαρτυρά το τελικό 0-0, ο αγώνας δεν είχε ρυθμό και φάσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με τους αντίπαλους να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην ανάπτυξη.

Σε αυτό το διάστημα η μεγαλύτερη ευκαιρία που χάθηκε ήταν για τους γηπεδούχους στο 23΄, όταν ο Χάμοντ με προβολή σταμάτησε το σουτ του Κολοβού από κοντά.

Στο 54΄ ο Παναιτωλικός έχασε νέα ευκαιρία στο 54΄, όταν ο Καρέλης σέντραρε για τον Μπακάκη, που έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα για ένα γκολ καταγράφηκε στο 72΄, με τον Καρέλη να βγαίνει απέναντι στον Μάρκοβιτς και τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού να βάζει… απαγορευτικό, με σωτήρια απόκρουση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου, 4-2-3-1): Ανέστης – Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης – Μλάντεν (64' Ντουάρτε, 74' Φλόρες), Μάρτενσον – Σενγκέλια, Κολοβός (76' Ξενιτίδης), Νταγκό (66' Μόρσεϊ) – Καρέλης

Δεν χρησιμοποιήθηκαν: Στεργιάκης, Αποστολάκης, Χατζηθεωδορίδης, Πέδρο, Λιάβας

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς, 4-4-1-1): Μάρκοβιτς – Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Μπάχανακ – Λούα Λούα (80' Γιαννιώτας), Χάμοντ, Νίκας, Βρακάς – Σκβάρκα (90'+4' Τζημόπουλος)- Πετρέ (90'+4' Τσιριγώτης)

Δεν χρησιμοποιήθηκαν: Στογιάνοβιτς, Σαντομιέρσκι, Βήχος, Δούμτσιος

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
Βοηθοί: Δημήτρης Σαμοϊλης, Πέτρος Πάτρας
4ος διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας
VAR: Θανάσης Τζήλος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ