Την απόλυτη ανατροπή η Δαμάστα 2-3 την ΑΕΚατσαμπά

Petite Perle 300×250

Η Δαμάστα κατάφερε και πήρε σημαντικό και δύσκολο τρίποντο εκτός έδρας στο γήπεδο του Πανεπιστημίου με μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα της ΑΕΚατσαμπά για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ .

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκόρ τελικά κατάφερε με δύο γκόλ στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα να πάρει την νίκη και τους τρείς βαθμούς .

Ο αγώνας τουλάχιστον στο πρώτομισάωρο είχε δυνατό κόντρα αέρα για την Δαμάστα ,γεγονός που δυσκόλευε περισσότερο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 15' ήρθε η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους με τον Δάσκονα κάνει το πρώτο σουτ ψηλά άουτ .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 17΄Κλαπάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή δεν έπιασε καλά το σουτ όπως ήθελε , η μπάλα πήγε ψηλά άουτ .

Στο 20' ήρθε το 1-0 με τον Νικολάου να πιάνει δυνατό σουτ λίγο έξω από τη περιοχή .

Στο 24ο λεπτό ήρθε άμεση απάντηση από την Δαμάστα με τον Βατσινά να πιάνει κεφαλιά μέσα στην περιοχή στο δεξί παράθυρο του Μήτρου .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η ΑΕΚ στην συνέχεια πήρε κατοχή της μπάλας έχοντας το αέρα συμμαχο της έκανε ευκαιρίες με δύο φάσεις με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε δυνατά έχοντας την κατοχή ,η οποία καρποφόρησε στο 65′ με το Κάββαλος ,ο οποίος κατάφερε να δώσει προβάδισμα ξανά στην ομάδα του, με τον νεαρό μέσο να κάνει ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή και να γράφει το 2-1.

Εκεί που φαινόταν ότι θα έπαιρνε την νίκη η ΑΕΚ ήρθε στο 84′ η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους με τον Κοσμά και στο 87' έγινε η ολική ανατροπή, με τον αρχηγό Κλαπάκη να κάνει το 2-3 και να δίνει τους τρείς βαθμούς και την νίκη στην ομάδα του .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Κατσαμπά (Ν. Ανδριανάκης): Μήτρου, Μπέγκα, Ντελία, Καραφωτιάς, Μανουσάκης, Κεφαλούκος, Κάββαλος, Μουρτζάκης, Δάσκος, Τάγγινης, Νικολάου Χ.

Δαμάστα (Μ. Λυκούδης): Ροδουσάκης, Χαραλαμπάκης, Σερλιδάκης, Κοκορέλιας, Αποστολάκης, Κόκκινος, Κουτσοποδιώτης, Τζουβάρας, Κλαπάκης, Στρατηγάκης, Βατσινάς

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ