Ηράκλειο: Απολογείται ο 55χρονος που έγινε «τσακωτός» με ηρωίνη

Petite Perle 300×250

Εντός της σημερινής ημέρας (Δευτέρα 7 Νοεμβρίου) αναμένεται να απολογηθεί ο 55χρονος κρατούμενος ο οποίος έγινε «τσακωτός», πριν από λίγες ημέρες, με ποσότητες ηρωίνης στην κατοχή του, κατά τη διάρκεια ελέγχου, πριν την εισαγωγή του στις φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού.

Όπως έγραψε πριν από λίγες ημέρες το neakriti.gr, ο 55χρονος – ο οποίος φέρεται ως πρώην ένστολος – κατηγορείται για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα (κακούργημα).

Ο 55χρονος άνδρας μετήχθη το πρωί της περασμένης Τετάρτης στις φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού, από άλλη περιοχή της Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο σωφρονιστικό κατάστημα της Νέας Αλικαρνασσού, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό της βαλίτσας τού εν λόγω κρατούμενου βρίσκονταν δύο συσκευασίες που περιείχαν «σκληρά» ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης 8 και 9 γραμμαρίων, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο 55χρονος άνδρας φέρεται να ξαφνιάστηκε από το εύρημα των σωφρονιστικών στην αποσκευή του. Εξάλλου, ο 55χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι είχε ξεχάσει από παλιά την ηρωίνη στη βαλίτσα.

Ο 55χρονος οδηγήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου κι εμφανίστηκε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα. Ο τελευταίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και κατόπιν τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ηρακλείου. Ζήτησε, ωστόσο, κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Δευτέρα.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει καταδικαστεί στο παρελθόν σε πολυετή ποινή κάθειρξης για υπόθεση που σχετίζεται με ναρκωτικά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ