Κολωνός: Απολογούνται σήμερα οι δύο από τους συλληφθέντες

Petite Perle 300×250

Στην 33η ανακρίτρια αναμένεται να απολογηθούν ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος σε πλοία, που κατηγορούνται ότι βίασαν την 12χρονη στον Κολωνό.

Ενώπιον της 33ης ανακρίτριας αναμένεται να βρεθούν, προκειμένου να απολογηθούν, οι δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων που κατηγορούνται πως βίασαν έναντι αμοιβής την 12χρονη στον Κολωνό.

Πρόκειται για τον 55χρονο προπονητή ποδοσφαίρου και τον 43χρονο ηλεκτρολόγο σε πλοία.

Ο 55χρονος είναι οικογενειάρχης και προπονητή ερασιτεχνικής ομάδας 5×5 ενηλίκων γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ. Μέχρι το 2012 ήταν προπονητής σε ομάδες ενηλίκων και πλέον εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας σε κατάστημα και ασχολείται και με την προπόνηση της ερασιτεχνικής ομάδας που προαναφέρθηκε.

Είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στις 16 Οκτωβρίου στην ΓΑΔΑ και είχε δηλώσει ψευδώς ότι είχε μόνο συνομιλήσει με την 12χρονη στο διαδίκτυο δίχως να γνωρίζει την πραγματική της ηλικία και ότι δεν συναντήθηκε μαζί της. Στην κατάθεσή της η 12χρονη όμως τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες, πέρα από το ότι είχε προκύψει από την έρευνα στις συνομιλίες πως είχε κλειστεί και συνάντηση.

Ο 43χρονος είναι ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος πλοίων και, αν και είναι κάτοικος Αττικής, συνελήφθη στην Κόρινθο. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο, συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, ο 43χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

www.cretalive.g

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ