Ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός τελέστηκε σήμερα στο γήπεδο της Τυλίσου για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον παπά Γεώργιο Μαλλιωτάκη, ενώ τον παρακολούθησε και ο πατήρ Εμμανουήλ Αστυρακάκης ο οποίος κατάγεται από την Τύλισο .
Παρεβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους , ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Περισυνάκης,ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Ξυλούρης και ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Γεώργιος Φασουλάκης.
Απο σήμερα στις προπονήσεις εντάχθηκε ο μέσος Γιώργος Μυκονιάτης καθώς ολοκληρώθηκαν οι τουριστικές εργασιακές υποχρεώσεις που είχε.

Συγχρόνως πραγματοποιήθηκε ένα ευχαριστό γεγονός για τον προπονητή Μιχάλη Ζουραράκη καθώς ο γιός του Δημήτρης Ζουραράκης που τελείωσε πρόσφατα το Πανεπιστήμιο εντάχθηκε στις προπονήσεις τις ομάδας και αναμένεται και αυτός με την σειρά του να βοηθήσει να πραγματοποιήσει τους στόχους η ομάδα της Τυλίσου .

Την διοίκηση στον αγιασμό εκπροσώπησε ο πρόεδρος Βασίλης Κουβίδης και ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Τζαγκαράκης .

Ολοκληρώνοντας την τελετή του αγιασμού ο πατήρ Γεώργιος Μαλλιωτάκης ευχηθήκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες εντός αγωνιστικών χώρων .


