Ξεχωριστές βραβεύσεις από τον Π.Α.Ο. Κρουσώνα

Petite Perle 300×250

Στην ετήσια χοροεσπερίδα που έχει καθιερωθεί να γίνεται ανήμερα του πολιούχου Αγίου Χαραλάμπου το σωματείο Π.Α.Ο. Κρουσώνα θα τιμήσει ξεχωριστούς συμπολίτες μας, την οικογένεια Φούρνος Βαμβουκάκη και τον αείμνηστο Γιώργο Δεικτάκη για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και την ποδοσφαιρική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ σε χτεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε, όπως άλλωστε το έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια στην ετήσια χοροεσπερίδα του η οποία και διεξάγεται κάθε χρόνο ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπου πολιούχου του ΚΡΟΥΣΩΝΑ την βράβευση 5 επιφανών πολιτών ή οικογενειών που η συνολική προσφορά τους στο σωματείο μας και κατ επέκταση στην κοινωνία , στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στα ήθη και έθιμα του τόπου μας είναι διαρκείς ,διαχρονική, διατρανώνοντας ότι σε αυτούς του δύσκολους καιρούς υπήρχαν και υπάρχουν ξεχωριστοί άνθρωποι που μας οδηγούν και μας δείχνουν τον δρόμο !

1) Τον αείμνηστο ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΕΙΚΤΑΚΗ ! Το τεράστιο έργο και η κληρονομιά που άφησε σε όλους εμάς είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη σε μια κοινωνία που αγαπήθηκε και αγάπησε προσφέροντας τις υπηρεσίες του όταν και όπου του ζητήθηκε !

2)Τον διοικητή της τροχαίας Ηρακλείου κ. ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΡΑΚΟΥΔΗ !Που οργώνει καθημερινά μαζί με το επιτελείο του Σχολεία , συλλόγους , οργανισμούς , προς ενημέρωση και πρόληψη εναντίον της μάστιγας των τροχαίων ατυχημάτων που χρόνια τώρα το νησί μας πληρώνει καθημερινά τον μεγαλύτερο φόρο αίματος στην άσφαλτο .

3) Την οικογένεια ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ που όλα αυτά τα χρόνια είναι αρωγός και συμπαραστάτης της κοινωνίας μας είτε σε πολιτιστικό , είτε σε αθλητικό , είτε σε κοινωνικό δρώμενο προσφέροντας και συμβάλλοντας σε κάθε προσπάθεια μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο !

4) Τον κ. ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ Χρόνια τώρα έχει γράψει με χρυσά γράμματα και έχει αφήσει ανεξίτηλη την σφραγίδα του στα διοικητικά δρώμενα του ΠΑΟΚ με σπουδαίο έργο υπηρετώντας τον από οποία θέση και από οποίο μετερίζι χρειάστηκε χωρίς δεύτερη σκέψη !

5) Τον κ. ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΚΑΤΟΥΝΑΚΗ Πρώην πρόεδρο και επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος της ομάδας μας, αφοσιωμένο στρατιώτη για την ανιδιοτελή και ουσιαστική προσφορά του στο σωματείο που υπηρέτησε και συνέβαλε τα μέγιστα για την αναγνώριση του πέρα από τα στενά σύνορα του τόπου μας !

ΔΣ ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ