Πλημμύρα στην Αγία Πελαγία: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι συγγενείς των θυμάτων

Petite Perle 300×250

Στη Δικαιοσύνη, προκειμένου δικαιωθεί η μνήμη του Κώστα Βεργάκη και της Ευγενίας Κυρίλοβα που βρήκαν τραγικό θάνατο το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, ετοιμάζονται να προσφύγουν οι συγγενείς τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Creta24, η οικογένεια του άτυχου Κώστα έχει ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο του Ηρακλείου ώστε να τους συμβουλέψει και να κινήσει τις νομικές διαδικασίες.

Η οικογένεια της Ευγενίας εξετάζει το ενδεχόμενο να απευθυνθεί στον ίδιο δικηγόρο καθώς πρόκειται για κοινή υπόθεση. Την Παρασκευή, μέλη των οικογενειών της Ευγενίας και του Κώστα βρέθηκαν στην Αγία Πελαγία και στο σημείο όπου οι άνθρωποι τους έχασαν τη ζωή τους όταν ο φονικός ασταμάτητος χείμαρρος τους παρέσυρε στο θάνατο.

Η σύζυγος και ο πατέρας του Κώστα αλλά και ο σύζυγός της Ευγενίας, με δάκρυα στα μάτια κοιτώντας την περιοχή, που ακόμη προσπαθεί να συνέλθει προσπαθούσαν με τη σειρά τους να καταλάβουν τι πήγε λάθος και οι δικοί τους άνθρωποι χάθηκαν για πάντα μέσα σε λίγα λεπτά.

Υπενθυμίζεται, πως στις 17 Οκτωβρίου ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου Θανάσης Γαλήνας παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την πλημμύρα, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έφταιξε, και για το θάνατο των δύο ανθρώπων αλλά και τις τεράστιες υλικές καταστροφές.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ