Ηράκλειο: Τη Δευτέρα οι κρίσιμες αποφάσεις για το κυκλοφοριακό στο κέντρο

Petite Perle 300×250

Κρίσιμη θεωρείται η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου αύριο Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, με φόντο τις τελικές αποφάσεις για το κυκλοφοριακό, και τι θα ισχύσει τελικά στο κέντρο της πόλης.

Το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, το οποίο με εξώδικο στην Τροχαία ζητά να επανέλθει η κίνηση των μίνι μπας στην οδό Δικαιοσύνης και την Έβανς, έβαλε… για την ώρα, νερό στο κρασί του, όπως έγραψε το ekriti, και τελικά τα μικρά αστικά λεωφορεία του δεν θα μπουν αύριο στις οδούς Δικαιοσύνης και Έβανς, όπως είχε διαμηνύσει ο πρόεδρος Καλλέργος Βουλγαράκης, ως "μία κίνηση καλής θέλησης".

Επιμένει όμως στην κυκλοφορία του αστικού ΚΤΕΛ στο κέντρο, καθώς και σε μία "ανεξάρτητη" και όχι "καθ' υπόδειξιν" μελέτη.

Την ίδια ώρα η δημοτική αρχή βλέπει θετικά την καθολική απαγόρευση όλων των οχημάτων, κάτι που φαίνεται να ζητά η συντριπτική πλειοψηφία των Ηρακλειωτών, όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις του αστικού ΚΤΕΛ είπε ότι δεν τις κατανοεί, καθώς το αστικό ΚΤΕΛ είχε ψηφίσει τις κυκλοφοριακές αλλαγές.

Οι αποφάσεις θα ληφθούν στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, καθώς κρίνεται επιτακτική η ανάγκη μία τάξη στο χάος που επικρατεί, με οχήματα παντός είδους να κυκλοφορούν στην κυριολεξία όπου θέλουν και όποτε θέλουν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ