Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι

Petite Perle 300×250

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν και οι τρεις κατηγορούμενοι για το έγκλημα στην Κυπαρισσία και συγκεκριμένα τη δολοφονία του 31χρονου που βρέθηκε θαμμένος στην παραλία Καρτελάς μετά τις πολύωρες απολογίες τους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα, από κοινού, σε βάρος 31χρονου αλβανικής καταγωγής τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας.

Οι κατηγορούμενοι τήρησαν διαφορετική στάση. Ο πρώτος κατηγορούμενος, ο 33χρονος, φέρεται πως από τη σύλληψή του έως και τη Δευτέρα μετέβαλε την αρχική του κατάθεση, σύμφωνα με την οποία αρνούνταν τις κατηγορίες που του αποδίδονταν. Τελικά, παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στο τραγικό συμβάν, όμως από κοινού με τους συγκατηγορούμενούς του, την 30χρονη και τον 24χρονο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, εκείνοι αρνήθηκαν συμμετοχή στην ανθρωποκτονία και τη ληστεία. Παραδέχθηκαν πως πήγαν στην παραλία και οι τέσσερις με το ίδιο όχημα, αλλά οι ίδιοι δεν είχαν συμμετοχή και, ως εκ τούτου, δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη μεταξύ του 31χρονου θύματος και του 33χρονου συγκατηγορούμενού τους.

Οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και κρίθηκαν και οι τρεις προσωρινά κρατούμενοι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ