Εισήχθη στην εντατική με κορωνοϊό ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

Petite Perle 300×250

Ο πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» λόγω λοίμωξης από κορονοϊό και σοβαρών επιπλοκών που προκλήθηκαν στη συνέχεια.

Στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» με κορονοϊό νοσηλεύεται ο πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Ο γνωστός νομικός και πολιτικός νοσηλεύεται σε ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σωτηρία, λόγω λοίμωξης από κορωνοϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, ο κ. Κωνσταντόπουλος έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης.

Η οικογένεια ευχαρίστησε επίσης όλους όσοι έσπευσαν να δώσουν αίμα.

H ανακοίνωση

Στην ΜΕΘ ΠΠ του Νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται τις τελευταίες 13 μέρες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, λόγω λοίμωξης από Κορονοϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό. Ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8.30-2 Δευτέρα με Παρασκευή.

Πηγή: Skai.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ