Στηρίζει το ΕΚΗ τους εργαζομένους της τράπεζας Πειραιώς

Petite Perle 300×250

Ανακοίνωση από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου:

"Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με αντεργατικές πρακτικές και μεθοδεύσεις. Για μία ακόμα φορά η Διοίκηση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ τη μια μέρα ανακοινώνει ιστορικό ρεκόρ εσόδων υπερβαίνοντας κατά πολύ τους στόχους και την άλλη, συνεχίζει τις αδιέξοδες πρακτικές της συρρίκνωσης, σάμπως και τα κέρδη δεν προκύπτουν από την καθημερινή υπερπροσπάθεια των συναδέλφων. Οι μεθοδεύσεις της Τράπεζας, δεν έχουν αντιπάλους μόνο τους εργαζόμενους, αλλά και την ίδια την πραγματικότητα, την ίδια την κοινωνία.Το ΕΚΗ στηρίζει τους εργαζόμενους της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που δέχονται πιέσεις προκειμένου να αποχωρήσουν οικειοθελώς από τα υποκαταστήματα, που θα βάλουν λουκέτο.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Το ΕΚΗ, παράλληλα καταδικάζει την διασπαστική τακτική του Προέδρου του πρώην Σωματείου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, Μανώλη Μπεμπένη, που ενώ  δεν είναι το αντιπροσωπευτικό σωματείο της Τράπεζας,  επιχειρεί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές των εργαζομένων της Τράπεζας,  να κατασυκοφαντεί τους συναδέλφους του.

Να σημειωθεί ότι ήδη με παρεμβάσεις τους στο Υπουργείο Εργασίας τόσο η ΟΤΟΕ όσο και το Αντιπροσωπευτικό Σωματείο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ γίνεται προσπάθεια αναχαίτισης απομάκρυνσης των συγκεκριμένων συναδέλφων.

Το ΕΚΗ καλεί τους Τραπεζοϋπαλλήλους της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ να παραμείνουν συσπειρωμένοι και να δώσουν το παρόν στην αυριανή συγκέντρωση έξω από το κεντρικό κατάστημα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, επί της 25ης Αυγούστου, στις 7.45 το πρωί.

Συνάδελφοι,

Δεν μας χαρίζεται τίποτα. Διεκδικούμε δυναμικά το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 16/11/2022 και ώρα 07:45 όλοι στο πλευρό των συναδέλφων μας έξω από το κατάστημα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  στην 25ης Αυγούστου".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ