Το γήπεδο στην Αγία Πελαγία και ο Λευτέρης Αυγενάκης

Petite Perle 300×250

Κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη λίγες ημέρες μετά την καταστροφική πλημμύρα στην Αγία Πελαγία, ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Πεδιώτης του έθεσε υπόψη την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου που δυστυχώς σήμερα είναι μία μεγάλη χωματερή, όπως βλέπετε και σε παλιότερη φωτογραφία.

Το αίτημα έγινε παρουσία των Αντιδημάρχων Γιώργου Πετούση, Γρηγόρη Περυσινάκη και του Δημοτικού Συμβούλου Άρη Σαλούστρου, με το Λευτέρη Αυγενάκη να ζητάει να του στείλει ο Δήμος Μαλεβιζίου ένα τεχνικό δελτίο για τις εργασίες που απαιτούνται να γίνουν για να γίνει και πάλι λειτουργικό το γήπεδο.

Μάλιστα ο Γιώργος Πεδιώτης τους επισήμανε ότι μπορεί να μην υπάρχει ομάδα, αλλά οι νέοι της περιοχής δεν έχουν κάποιο χώρο να αθληθούν και το Καλοκαίρι η επισκεψιμότητα μεγαλώνει με την παρουσία ντόπιων και ξένων τουριστών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής, που θα πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να δείχνει άμεσα τα αντανακλαστικά της και να διεκδικεί τη χρηματοδότηση.

Εν αναμονή……

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ