17 ΝΟΕΜΒΡIΟΥ 2022…Μια γιορτή από τους μαθητές για τους μαθητές! (φώτο)

Petite Perle 300×250

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΛ ΓΑΖΙΟΥ:

Με μια πραγματικά   συγκινητική  γιορτή τιμήσαμε  και φέτος  τους ήρωες  του Πολυτεχνείου στο Γενικό Λύκειο Γαζίου!

Φέτος η γιορτή του Πολυτεχνείου ήταν ιδιαίτερη. Ιδιαίτερη, γιατί  προσπαθήσαμε να γιορτάσουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου, όχι σαν μια τυπική επέτειο που σκοτώνει το σύμβολο υποβαθμίζοντάς το και  παραδίδοντάς το στη θλιβερή διαδικασία των επετείων. Αντίθετα, οι μαθητές είχαν ενεργό ρόλο στη γιορτή, οργάνωσαν και  εκτέλεσαν άριστα και αποτελεσματικά ό,τι ανέλαβαν!

Οι μαθητές και μαθήτριες  του  σχολείου μας έδωσαν  τον καλύτερο εαυτό τους παρουσιάζοντας τα γεγονότα της εποχής και μεταφέροντας τα διαχρονικά μηνύματα του Πολυτεχνείου σε όλους μας μέσα από μια θεατρική παράσταση στην οποία ενσωματώθηκαν τα κύρια ιστορικά γεγονότα της εποχής και της εξέγερσης των φοιτητών.

Η γιορτή μας ήταν χωρισμένη σε τρία μέρη:

  • Παρουσίαση προγράμματος και μια σύντομη εισαγωγή
  • Θεατρική παράσταση με τίτλο «Εμένα με νοιάζει» που γράφτηκε από το Θωμά Μενεξέ τον Οκτώβριο του 2005. Μέσα στο θεατρικό είχε ενσωματωθεί το χρονικό των γεγονότων της εξέγερσης σε παρουσίαση powerpoint.
  • Και το συναυλιακό κομμάτι όπου η μουσική ομάδα του σχολείου μας παρουσίασε τραγούδια στο πνεύμα του εορτασμού της επετείου  με λύρα, κιθάρα, αρμόνιο και φωνητικά.

Την επιμέλεια και συντονισμό της γιορτής είχαν οι καθηγήτριες: Σταυρή Αικατερίνη, Καλαϊτζάκη Ειρήνη και Δεληγιάννη Ευαγγελία και της μουσικής ομάδας ο καθηγητής Γαβριδάκης Νίκος.

Μπράβο στα παιδιά μας !!! Και του χρόνου με υγεία!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ