Θεσμός το καζάνι της Δαμάστας!

Petite Perle 300×250

Απόσταξε την τσικουδιά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος

Γλέντι τρικούβερτο έστησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας σε μια μεγάλη γιορτή που έγινε στο χωριό όπου τιμήθηκε το καζάνι!

Μετά από αναγκαστική παύση δύο ετών εξαιτίας της πανδημίας, με τεράστια συμμετοχή και κέφι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας απόσταξε την τσικουδιά του, στην εκδήλωση που έχει καθιερωθεί ως θεσμός, το περασμένο Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κόσμο να λάβει μέρος σε αυτή την πανάρχαια διαδικασία, να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα και να διασκεδάσει σε μια μεγάλη Δαμαστιανή παρέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος ΛάμπροςΒαμβακάς, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ, Γιάννης Μαρής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζαρού, Γιώργος Γιατρομανωλάκης, και ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Κώστας Κεφαλογιάννης και πλήθος Δαμαστιανών και φίλων της Δαμάστας από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε ο σύλλογος στον ιδιοκτήτη του ρακοκάζανου, Κυριάκο Τριγώνη, και φυσικά στους μουσικούς και τους χωριανούς:
«Θα θέλαμε να ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Κυριάκο Τριγώνη ιδιοκτήτη του ρακοκάζανου, για την ευγενική χορηγία και την φιλοξενία για ακόμη μια χρονιά.

Θερμές ευχαριστίες στους καλλιτέχνες, που μας κράτησαν συντροφιά αφιλοκερδώς για ακόμη μια φορά και μας διασκέδασαν με τους όμορφους σκοπούς τους:
• Σκουτέλης Γιώργος, Λύρα
• Τσίγκος Γιώργος, Λαούτο
• Μπικάκης Γιώργος, Λαούτο
• Σκουλάς Κώστας, Μαντολίνο
• Μανουσάκης Δημήτρης, κρουστά-Ασκομαντούρα
Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χωριανούς που ευγενικά προσέφεραν την πρώτη ύλη τα σταφύλια από τα αμπέλια της Δαμάστας για να παραχθεί ένα τόσο φίνο και ιδιαίτερο απόσταγμα. Καλό χειμώνα με Υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο!».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ