Ανώτερη η Τύλισος αλλά έμεινε στο 1-1 με Ασήμι

Petite Perle 300×250

Τις πρώτες βαθμολογικές απώλειες είχε η Τύλισσος που μετά από ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι, αναδείχθηκε ισόπαλη στο γήπεδο της με 1-1 με το μαχητικό Ασήμι .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο πρώτο μέρος ήταν ισοροπημένο με μοναδικές καλές φάσεις τα γκολ που έκριναν και το αποτέλεσμα ,ενώ στο β' μέρος ήταν καλύτερη πιέζοντας ασφυκτικά την ομάδα του Ασημίου αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τις ευκαιρίες σε γκολ .

Το πρώτο γκόλ της αναμέτρησης ήρθε μόλις στο 5ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Βανγκέλι ο Μιχελουδάκης ευστόχησε για το 1-0 .

Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Τσαϊνης με όμορφη εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για την ομάδα του Γιώργου Ποντίκαλη .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Ασήμι έχοντας πολλούς έμπειρους παίκτες τους εμφανίστηκε οη κούραση και μετά το 65' το Ασήμι επιθετικά ήταν ακίνδυνο σε όλο τον αγώνα .

Απώλεια στο 78' για τους φιλοξενούμενους όταν ο σκόρερ της , είδε την κόκκινη κάρτα και άφησε με 10 παίκτες την ομάδα του .

Η πίεση των γηπεδούχων δεν καρποφόρησε για κάποιο γκόλ , ειδικότερα στο 93' εκεί που ο Κασμερίδης κράτησε το βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του κάνοντας μια πολύ δυσκολη επέμβαση σε σουτ του Μιχελουδάκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τύλισσος: Γιανναδάκης,Παπάζογλου,Ευρυπίδου,Αργυρούδης,Σαμαριτάκης,Μάτσα,Βανγκέλι,Μανιαδάκης,Αμαραντίδης, Μανιούδης,Μιχελουδάκης

Ασήμι: Κασμερίδης,Γιαννουλάκης,Αβανίδης,Ξαγοραράκης,Σφακιανάκης,Μασέλης,Αντωνάκης,Στεφανάκης,Οικονομάκης, Τσαϊνης,Μακράκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ