Σόυπερ Άλογο με ανατροπή κέρδισε με 1-3 τον Τηγανίτη

Petite Perle 300×250

Το Άλογο Μαλεβιζίου φιλοξενήθηκε από το Τηγανίτη στο γήπεδο του Λίντο και με ανατροπή στο β' ημίχρονο έκανε το 3 στα τρία παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Οι φίλαθλοι φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε αθλητικό πλαίσιο υποστηρίζοντας την ομάδα τους , ενώ παράλληλα πρόσφερα σουβλάκια και ρακί στους φιλάθλους λίγο πριν την σέντρα του αγώνα .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με τον Τηγανίτη να μπαίνει πιο δυνατά στον αγώνα , έχοντας γεμίσει το κέντρο με ποδοσφαιριστές που προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν φάσεις στο Άλογο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η πρώτη καλή φάση για το ΄Αλογο ήρθε όταν από σέντρα από δεξιά του Γκούφα ,η κεφαλιά του Παπαδάκη η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ στο 5ο λεπτό .

Στο 6ο λεπτό σούτ του Παπαδάκη εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το μούδιασμα του Αλόγου Μαλεβιζίου στο κέντρο σε μια αντεπίθεση ο Τηγανίτης με όμορφο συνδιασμό στο 36' έγραψε με τον Λιάκο το 0-1 για τους φιλοξενούμενους ,που ήταν το σκόρ του ημιχρόνου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην δεύτερο μέρος , ο Ζιάκος στο 49' με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ κενώ ένα λεπτό μετά ο Σημαιάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Μάικ Παρθενάκη να φέρει το ματς στα ίσια .

Στο 53' ο Τηγανίτης κοντά στο 2-0, με τον Κανδυλάκη με κεφαλιά να μην βρίσκει στόχο.

Ένα λεπτό μετά ο Σημαιάκης σούταρε αλλά ο Φαλαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά και στο 56 με νέα προσπάθεια Σημαιάκη, νέα απόκρουση του Φαλαλάκη που μέχρι εκείνη την ώρα φαινόταν ασταμάτητος .

Στο 57' το Άλογο ισοφάρισε όταν μετά από σουτ του Ανδρουλάκη, ο Φαλαλάκης έκανε ασθενή απόκρουση και ο Παπαδάκης εκμεταλεύτηκε το λάθος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

Στο 73' με άπιαστο γκόλ του Μάνου Πατεράκη, με απευθείας φάουλ να κάνει το 1-2.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Ανδρουλάκης με κεφαλιά, ένα σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς από τους φίλους της ομάδας .

Τηγανίτης: Φαλαλάκης,Ντίνης,Ζιάκος,Σπανάκης,Ανδρεόπουλος (81' Βούρδουλας), Δημητρακόπουλος(81΄Κόμης),Κάβρος,Κανδυλάκης,Μανουράς(71' Βαιραμάκης) , Μηλαδόπουλος(64' Ευθυμιάδης),Λιάκος(64' Κυπραίος)

Άλογο Μαλεβιζίου: Κατσέλης,Γκούφας,Ζερβός,Παρασύρης(40' λτρ. Δίπλας) ,Χριστοδουλάκης,Βιλανάκης(60', Γιαννακάκης),Παπαδάκης,Πυτικάκης(86' Περάκης),Χαράπας(60' Πατεράκης), Ανδρουλάκης,Σημαιάκης (86' Συνολάκης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ