Δεν τα κατάφερε ο Αλμυρός ηττήθηκε 3-0 στο Τυμπάκι

Petite Perle 300×250

Μετά από ένα πολύ όμορφο ματς ο ΑΟ Τυμπακίου πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στον Αλμυρό και πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα παίρνοντας παράλληλα την πρώτη Ηρακλειώτικη μονομαχία της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5′ με την φαουλάρα του Σένκα, ενώ πριν το ημίχρονο βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Βακράκο.

Στην επανάληψη έλεγξαν την κατάσταση και πέτυχαν το τελικό 3-0 με τον Αριστεινίδη στο 76′.

Από την πλευρά του ο Αλμυρός δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ντέρμπι με τον ΑΟΤ έχοντας ως καλύτερη του στιγμή το δοκάρι του Λέον στο 85′!

Μόλις στο 5′ ο ΑΟΤυμπακίου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με την άπιαστη εκτέλεση φάουλ του Σένκα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αλμυρός έψαξε την ισοφάριση με την κεφαλιά του Μάγκα μετά από εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη να περνάει άουτ.

Με την συμπλήρωση δέκα λεπτών στο παιχνίδι ο ΑΟΤ απείλησε εκ νέου με τον Βακράκο να σουτάρει και τον Χανιωτάκη να διώχνει δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.

Η επόμενη καλή στιγμή στο ματς σημειώνεται στο 25′ με τον Μπουρσέλη να κάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Παγώνη και την μπάλα να φεύγει άουτ.

Το δεύτερο γκολ για τον ΑΟ Τυμπακίου ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τον Γκιελοσάνι να βγάζει στον Βακράκο, ο οποίος με πλασέ εντός περιοχής έκανε το 2-0 στο 40′!

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με το 2-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη αργήσαμε να δούμε την πρώτη καλή στιγμή, η οποία ήρθε στο 70′ με τον Γκιελοσάνι να γυρίζει παράλληλα στον Βακράκο, με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στον Χανιωτάκη, αναγκάζοντας τον να κάνιε μία δύσκολη επέμβαση.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αλμυρός απείλησε με τον Αγαπάκη, αλλά ο Δημαράκης ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε και εκείνος με την σειρά του τον κίνδυνο.

Στο 76′ όμως ήρθε η ώρα του 3-0 με ένα εκπληκτικό σουτ του Αριστεινίδη!

Στο 85′ ο Αλμυρός "άγγιξε" το 3-1, όμως η εκτέλεση φάουλ του Λεόν σταμάτησε στην συμβολή των δοκών!

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή με το 3-0 να μένει μέχρι το τέλος και τον ΑΟΤυμπακίου να πανηγυρίζει για την κατάκτηση των πρώτων του βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:

ΑΟΤ: Δημαράκης, Λούσι, Δουλγεράκης, Βρετός, Τριανταφυλλίδης (90′ Σπυυριδάκης Μ.), Κουρουθιανάκης, Βακράκος, Σένκα (84′ Παπαδάκης Γ.), Αριστεινίδης, Φραγκιαδουλάκης ( 90′ Καργάκης Σ.), Γκιελοσάνι

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Νικολάου (46′ Αγαπάκης), Λεόν, Φραγκουλάκης, Μπουρσέλης (66′ Χαϊντίνι), Κοιλιάρας, Μάγκας (68′ Διονύσιο), Γκέτσι (80′ Κατσικοκέρης), Νγκουέμ, Γιούκαρης

Πηγή: primesport.gr

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ