Πέρασε από την Τύλισο ο Θριάμβος Αναληψης με 2-0 τη Ροδιά

Petite Perle 300×250

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Θρίαμβος Ανάληψης νίκησε στην Τύλισο με 2-0 την πολύ καλή κατά διαστήματα Ροδιά.

Η γηπεδουχος Ροδια μπηκε δυνατα στον αγωνα και μολις στο 8 σουτ φάουλ του Λεμονακη βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι .

Ο Θρίαμβος στην πρωτη του επιθεση ανοιξε το σκόρ στο 14 με δυνατό σουτ του Λυμπερόπουλου μέσα από την περιοχή στην φάση αυτή ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσαιντ,αλλά ο διαιτητής Χριστουλάκης πήρε τη φάση πάνω του και επικύρωσε το γκόλ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 23 και στο 35΄ο Καρπαθάκης απέκρουσε δύο ισάριθμα σουτ του Λυμπερόπουλου ενω στο 42' από λάθος της ά,υνας του Θρίαμβου ο Λεμονάκης πλάσαρε τον Καλομοίρη που απο΄σοβησε την ισοφάριση .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Θρίαμβος ξεκινησε καλα το β' ημιχρονο και στο 55' από σέντρα του Ρόγκεστ ο Γκέκας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 0-2 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η τελευταία φάση στο 89΄από φάουλ του Κοκκινάκη απέκρουσε σε κόρνερ ο νεαρός Μιχαλάκης .

Ο Θρίαμβος κέρδισε δίκαια είχε τον έλεγχο του αγώνα , ενώ η Ροδιά με κορυφαίο τον επιθετικό Λεμονάκη δε βρήκε άλλες λύσεις για να γίνει απειλητικός.

Ροδιά: Καρπαθάκης (62΄Οικονόμου),Βαμβουκάκης(80' Κασαπάκης) ,Δεληγιαννίδης,Λεβεντάκης,Μαραυγάκης(70' Ζειμπεκέλης) ,Πετούσης,Μιχαλάκης,Ξενίδης,Σταματάκης Μην,Σταματάκης Γ, Λεμονάκης

Θρίαμβος Ανάληψης: Καλομοίρης,Κάτελας,Αργυρός(65' Κριτσωτάκης) ,Γκέκας(65' Παρθενιάδης),Γκούρο,Κουλούρας,Περβολαράκης,Πρέντι,Κοκκινάκης, Λυμπερόπουλος(65' Μπαμπάλης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ