Δενδροφύτευση στις Κορφές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο

Petite Perle 300×250

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορφών:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών σας προσκαλεί στην καθιερωμένη δενδροφύτευση στην ιδιαίτερου φυσικού κάλλους περιοχή των Κορφών (Περιοχή Χοντρό Χαράκι 1 χλμ πριν την Παναγία Καβαλλαρά).
Επόμενο σημείο για δενδροφύτευση θα είναι ο περιβάλλων χώρος της Παναγίας Καβαλλαράς. Η συγκεκριμένη εθελοντική προσπάθεια θα γίνει σε συνεργασία με το Δήμο Μαλεβιζίου, την Τοπική Κοινότητα Κορφών και τον Βρεφικό & Παιδικό Σταθμό – Νηπιαγωγείο "Ροδομηλιά & Ροδόμηλο".
Φέτος καλέσαμε τα παιδιά και τους γονείς του Παγκρήτιου Ουκρανικού Συλλόγου «Λελέκι» που διαμένουν στο Ηράκλειο να δενδροφυτεύσουμε παρέα.
Είναι μια κίνηση συμπαράστασης στον πολύπαθο Ουκρανικό λαό !Παράλληλα θα παραλάβουμε από το Δασαρχείο 150 δέντρα κατόπιν αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου, της Τοπικής Κοινότητας, της Ροδομηλιάς και του Ροδόμηλου .
Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να συμμετέχετε στη δράση αυτή, φυτεύοντας από ένα δέντρο και συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία του Δασικού Πάρκου ¨Ροδομηλιά".Η έκταση προσφέρεται για δενδροφύτευση και ανήκει στην Τοπική Κοινότητα Κορφών και το Δήμο Μαλεβιζίου, με την προοπτική ο χώρος αυτός να γίνει ένα Πάρκο Αναψυχής,
που θα μπορούν να το επισκέπτονται σύλλογοι, φορείς για φυσιολατρία, εκδρομή, παρατήρηση, παιχνίδι, κλπ.

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορφών

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ