Η μαχητική Τυνησία πήρε βαθμό στην πρεμιέρα από το φαβορί την Δανία

Petite Perle 300×250

Δανία και Τυνησία πήραν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ 2022. Οι δύο ομάδες είδαν να τους ακυρώνεται από ένα γκολ για οφσάιντ, ενώ η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ είχε και δοκάρι με τον Κορνέλιους στο 70′.

Η Τυνήσια με ένα μαχητικό πρώτο μέρος και αντοχή στην πίεση της Δανίας στο δεύτερο μέρος κατάφερε να εξουδετερώσει την επιθετική γραμμή του Κάσπερ Χιούλμαντ και να πάρει βαθμό στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022.

Οι Τυνήσιοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ στο πρώτο μέρος, με τον Τζεμπαλί να μην μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Κάσπερ Σμάιχελ στο 43ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος τα τρεξίματα των Τυνήσιων έπαιξαν και οι Δανοί πίεσαν για το γκολ.

Δανία-Τυνησία 0-0 - Ποδόσφαιρο - Μουντιάλ 2022 | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM  94.6

Οι κορυφαίες τους στιγμές ήταν σε διάστημα δύο λεπτών. Αρχικά ο Νταμέν στο 69′ με ωραία επέμβαση σταμάτησε το ωραίο σουτ του Έρικσεν και παραχώρησε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης (από το κόρνερ), ο Αντρέας Κρίστενσεν με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Κορνέλιους και αυτός εξ' επαφής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μεριά βρήκε την μπάλα αρχικά με το στήθος και στη συνέχεια με το χέρι. Ο διαιτητής κάλεσε τον διαιτητή να δει τη φάση ξανά και αυτός έδωσε επιθετικό φάουλ για σπρώξιμο σε αμυντικό της Τυνησίας, πριν από το χέρι του Μεριά. Στο άλλο ματς του τέταρτου ομίλου, η Γαλλία αντιμετωπίζει την Αυστραλία το βράδυ στις 21:00.

Δανία: Σμάιχελ, Άντερσεν, Κερ, Αντρέας Κρίστενσεν, Ράσμους Κρίστενσεν, Χόιμπιεργκ, Ντέλανι, Έρικσεν, Μέλε, Σκοβ Όλσεν, Ντόλμπεργκ.

Τυνησία: Νταμέν, Ταλμπί, Μπρον, Μεριά, Ντρέγκερ, Αμπντί, Σχιρί, Λαϊντουνί, Μσακνί, Μπεν Σιλμανέ, Τζεμπαλί.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ