Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Α.Ο. Δαμάστας για τον Αντώνη Παπαδάκη

Petite Perle 300×250

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου:

Μια πολύ άσχημη μέρα ξημέρωσε σήμερα για τον Α.Ο.Δαμάστας και την κοινωνία του χωριού μας με την είδηση του θανάτου του πρώην Προέδρου και Φυσικού Ηγέτη της ομάδας μας Αντώνη Παπαδάκη.

Μια είδηση που σκόρπισε σε συγγενείς φίλους, συγχωριανούς μεγάλη θλίψη και μας βύθισε όλους σε βαρύ πένθος. Η μοίρα για άλλη μια φορά έπαιξε το μακάβριο παιχνίδι της αφού μετέτρεψε μια ημέρα πολύ σημαντική όπως ήταν η σημερινή για την ομάδα μας και το χωριό μας σε μια πολύ άσχημη ημέρα που όλοι απευχόμαστε να έρχεται.

Σήμερα το μεγάλο όραμα του Αντώνη Παπαδάκη του ανθρώπου που μεταμόρφωσε και μεγάλωσε αγωνιστικά την ομάδα μας, για το γήπεδο του χωριού μας θα έμπαινε στην τελική ευθεία αφού το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης, με τους αρμόδιους φορείς για την υπογραφή του έργου που αφορά την επέκταση του αγωνιστικού χώρου και την αντικατάσταση του τάπητα. Βαρύ είναι το πένθος για την κοινωνία της Δαμάστας και του Ηρακλείου όπου ο Αντώνης Παπαδάκης ήταν πολύ αγαπητός λόγω του πλούσιου φιλανθρωπικού του έργου σε πολλούς συνανθρώπους μας και την αρωγή του σε πολλούς οργανισμούς κυρίως το "Χαμόγελο του παιδιού".

Στο πένθος έχει βυθιστεί και το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο αφού το υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής και ως παράγοντας προσφέροντας απρόσκοπτη βοήθεια σε όποιον την χρειαζόταν. Για τον Αθλητικό Όμιλο Δαμάστας η απώλεια του είναι μεγάλη, τεράστια και δεν περιγράφεται με λόγια όπως και για το Ηρακλειώτικο Ποδόσφαιρο για το οποίο η απώλεια του Αντώνη Παπαδάκη είναι δυσαναπλήρωτη.

Το ΔΣ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Παπαδάκη και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάσει. Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ για όλα και σου υποσχόμαστε ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Σύσσωμη η Διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Δαμάστας θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία η οποία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 15:00 στο Νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ