Τζώρτζογλου για Παπαδάκη: «…κι ο μισεμός σου μαχαιριά μες στην καρδιά Αντώνη»

Petite Perle 300×250

Συγκλονιστικό μήνυμα από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, συλλυπητήρια από Ένωση και ομάδες

Το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο είναι συντετριμμένο από την ξαφνική απώλεια του παράγοντα Αντώνη Παπαδάκη, ενώ συγκλονίζει το μήνυμα του Νίκου Τζώρτζογλου, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ πέρα από τον θεσμικό του ρόλο, να δένεται με στενή φιλία μαζί του. Συγκινητική μάλιστα είναι και η μαντινάδα με την οποία ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ αποχαιρετά τον αδερφικό του φίλο…

«Αγαπημένε μου φίλε, αδερφέ μου Αντώνη Παπαδάκη….

"Φύσηξε αέρας κι έσπασαν

ενός δεντρού οι κλώνοι

κι ο μισεμός σου μαχαιριά

μες στην καρδιά Αντώνη…"

Ο χαμός σου είναι μια μαχαιριά στην καρδιά και στην ψυχή μας…

Ήσουν ο πρώτος που έτρεχε για να είσαι δίπλα μας σε ό,τι χρειαζόμασταν.

O πρώτος που έδειχνες ενδιαφέρον για την ΕΠΣΗ και το ποδόσφαιρο,.

O πρώτος σε όλα…

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες…

Απλά θα σου πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα πρόσφερες και για όσα ήθελες ακόμα να προσφέρεις και δεν πρόλαβες…

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την στήριξή σου στην ΕΠΣΗ, στις Μικτές Ομάδες, στα νέα παιδιά, στους ερασιτέχνες παράγοντες, στην κοινωνία, σε όσους είχαν ανάγκη…

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με τίμησες με την φιλία σου…

Ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου Αντώνη…»

Ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια

Όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες του Ηρακλείου έχουν εκφράσει τα συλλυπητήριά τους και την οδύνη τους ενώ σε συλλυπητήριο μήνυμά της η ΕΠΣΗ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι όλες οι ομάδες θα τιμήσουν την μνήμη του Αντώνη Παπαδάκη, τηρώντας ενός λεπτού σιγή πριν τα παιχνίδια τους: «Μέσα σε βαρύ πένθος και οδύνη η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου αποχαιρετά τον Αντώνη Παπαδάκη, τον άνθρωπο και παράγοντα με την μέγιστη προσφορά, υποστήριξη και βοήθεια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στις Μικτές Ομάδες, στην ανάπτυξη των υποδομών, στην κοινωνία…

Ο Αντώνης Παπαδάκης ήταν πάντα κοντά στην ΕΠΣΗ και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες για να βοηθήσει όσους είχαν ανάγκη και κυρίως τα νέα παιδιά.

Ως ΜΕΓΑΣ χορηγός της Ένωσης στήριξε τις ανάγκες της και κυρίως τις Μικτές Ομάδες, ενώ με δική του πρωτοβουλία προβλήθηκαν μέσα από τις εμφανίσεις των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ οι οργανισμοί «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Δικαίωμα στη Ζωή».

Αναγέννησε το ποδοσφαιρικό σωματείο του ΑΟ Δαμάστας ενώ δημιούργησε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, προς όφελος όχι μόνο της Δαμάστας αλλά ολόκληρου του ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΣΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός παράγοντα που έβαλε την σφραγίδα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μια σφραγίδα μοναδικής και ύψιστης προσφοράς και αλληλεγγύης.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία για να απευθύνει το ύστατο αντίο…

Ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μνήμη του, σε όλους τους αγώνες της ΕΠΣΗ το προσεχές σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγής πριν την έναρξή τους.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε Αντώνη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…»

Αύριο το τελευταίο αντίο

Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του Αντώνη Παπαδάκη, αύριο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 θα τελεστεί στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου η εξόδιος ακολουθία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ