Βαρύ το πένθος στην κοινωνία της Δαμάστας από τον ξαφνικό χαμό του Αντώνη Παπαδάκη

Petite Perle 300×250

Η σημερινή μέρα μας επιφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη, σαν ψέμα ακούστηκε η είδηση του θανάτου του Αντώνη Παπαδάκη.

Του Αντώνη που εμείς οι παλαιότεροι είχαμε την χαρά να παίζουμε μικροί στα σοκάκια της αγαπημένης του Δαμάστας και μετέπειτα το 1982 όταν η ομάδα μας έκανε τα πρώτα της βήματα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ χαιρόμασταν να τον βλέπουμε στο γήπεδο ως δεξιοτέχνης ποδοσφαιριστής που ήταν, βασικό μέλος εκείνης της πρώτης ιστορικής ομάδας της Δαμάστας, που απαρτίζονταν κατά κύριο λόγο από ποδοσφαιριστές Δαμαστιανούς.

Ο χρόνος πέρασε ο Αντώνης σπούδασε, έκανε μια όμορφη οικογένεια, έγινε επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά στο διάστημα που μεσολάβησε ποτέ δεν ξέχασε την Δαμάστα και τους ανθρώπους της.

Υλοποίησε μέρος των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και στη Δαμάστα επενδύοντας στο χώρο της φιλοξενίας και της εστίασης, συνέβαλε με προσωπικές δαπάνες σε έργα βελτίωσης της εικόνας του χωριού και εκσυγχρονισμού του γηπέδου της Δαμάστας όπου πραγματικά άλλαξε μορφή.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό μας αλλά και εκτός, λόγω του μεγάλου φιλανθρωπικού του έργου και της έμπρακτης στήριξης του σε συνανθρώπους μας, σε φορείς και σε σωματεία.

Στη διάρκεια της θητείας του ως Προέδρου του Α.Ο. Δαμάστας άλλαξε ριζικά την εικόνα της ομάδας μας, κερδίζοντας το θαυμασμό του φίλαθλου κόσμου τόσο για τις αγωνιστικές επιτυχίες αλλά και για το κοινωνικό της πρόσωπο.

Δεν θα ξεχάσουμε την χαρά μας ως Δαμαστιανοί όταν τη σαιζόν 2020-2021 ο Α.Ο.Δ. όντας πρωταθλητής της Α1 ΕΠΣΗ έκανε το ντεμπούτο του στη Γ' Εθνική Κατηγορία.

Για την Κοινωνία της Δαμάστας αλλά και για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο η αδόκητος χαμός του Αντώνη Παπαδάκη αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της οικογένειας του Αντώνη Παπαδάκη.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι Αντώνη!

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ