Ευχαριστήριο από την Οικογένεια Αστρινάκη

Petite Perle 300×250

Με επιστολή της η Δημοτική Σύμβουλος Μαλεβιζίου Ειρήνη Αστρινάκη ευχαρίστησε τη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για το ενδιαφέρον που έδειξαν στον πατέρα της που εγχειρίστηκε πρόσφατα με άριστο αποτέλεσμα.

Δείτε τι αναφέρει:

Προς :Διοίκηση 7η ΥΠΕ Κρήτης

                                                                                                  Διοίκηση ΠΑΓΝΗ

                                                                                                  Νευροχειρουργική Κλινική ΠΑΓΝΗ

                                                                                                  Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου

Με τη παρούσα επιστολή μου, θα ήθελα και δημόσια, εκ μέρους της οικογένειας μου, να ευχαριστήσω από καρδιάς, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, τη διοίκηση, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το λοιπό προσωπικό της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). Αφορμή αποτέλεσε  η άριστη έκβαση της χειρουργικής επέμβασης που υπεβλήθη ο πατέρας μου Αστρινάκης Μύρωνας και η άψογη νοσηλεία του στην παραπάνω κλινική τις προηγούμενες ημέρες.

Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στον ιατρό του, κ. Χοχλιδάκη Νικόλαο, Νευροχειρουργό Επιμελητή Α΄ της κλινικής αυτής. Είναι χαρισματικός άνθρωπος, υποδειγματικός ιατρός, με ήθος, αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό. Η απλότητα στο λόγο του, ο σεβασμός του προς τον ασθενή και τους συνοδούς του, η ανθρωπιά του και η υψηλή επιστημονική του επάρκεια τον καθιστούν ένα άριστο επιστήμονα, που μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι, που υπηρετεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και ιδιαίτερα στη δική μας Υγειονομική Περιφέρεια. Επίσης μαζί με εκείνον θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους επιστημονικούς συνεργάτες του.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω, να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο  εργάζεται ακατάπαυστα και παρά το φόρτο εργασίας, με χαμόγελο και ευγένεια προσφέροντας καθημερινά τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Τέλος, αξίζει ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο προσωπικό της καθαριότητας και της κουζίνας που με ευσυνειδησία και καλή διάθεση φροντίζει και συνδράμει στο ιατρικό και νοσηλευτικό έργο.

                                                                                                                                 Με εκτίμηση

                                                                                                                     Εκ μέρους της οικογένειας

                                             Αστρινάκη Μύρωνα

                                           Ειρήνη Μ. Αστρινάκη

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ