Επέστρεψε στις νίκες η Ροδιά 2-0 τους Νέους Αλμυρού Β'

Petite Perle 300×250

Την τρίτη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές πέτυχε η Ροδιά που κέρδισε εκτός έδρας τους Νέους Αλμυρού Β΄με 2-0 .

Η νίκη της Ροδιάς κρίνεται δίκαια αφού δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα και μπορούσε να το είχε καθαρίσει στο πρώτο ημίχρονο .

Από την άλλη πλευρά πέρα από διάθεση και αγωνιστικότητα που επέδειξαν δεν ήταν καλοί δημιουργικά και απείλησαν ελάχιστα την άμυνα της Ροδιάς .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ροδια ήταν πολύ καλύτερή από τους Νέοι Αλμυρού Β' και μόλις στο 4΄ανοιξε το σκόρ όταν από λάθος του Παναγιωτίδη ο Μαραγκάκης με δυνατό σούτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1 .

Στην μοναδική αξιόλογη επιθετική ενέργεια των Νέοι Αλμυρού Β'ο Μουντράκης απέφυγε 2 αντιπάλους και από πλάγια θέση σούταρε και μπλόκαρε ο Χαρκιολάκης .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Φοβερή ευκαιρία στο 31 για τη "Ροδιά όταν το εξ΄επαφής πλασέ του Βαμβουκάκη απέκρουσε τυχαία ο Μιγαδάκης .

Στο 38 δυαντό σούτ υοθ Σταθάκη καταπληκτική απόκρουση του Μιγαδάκη .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 44 έξυπνη εκτέλεση του Σταματάκη,ο σκόρερ της Ροδιας Μαραυγάκης σούταρε άουτ .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο β' ημίχρονο οι Νέοι Αλμυρού Β' ανέβασαν την απόδοση του και στο 52' σε μεγάλη ευκαιρία σιοφάρισης ,όταν σε φασνταστική σέντρα του Μουντράκη ο Διακομιχάλης από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η πρωτοβουλία των Νέων Αλμυρού Β' δεν έφερε καμία άλλη ευκαιρία για την ομάδα του Χρήστου Ανδρεαδάκη αντιθέτως η Ροδία μετά το 80 και τις αλλαγές του προπονητή Παναγιώτης Λαδουκάκης βγήκε από … το καβούκι της έψαξε ένα δεύτερο γκόλ, το οποίο ήρεθε στις καθυστερήσεις μετά από κόρνερ του Σταματάκη συνδιάστηκαν δύο από τις αλλαγές ο Ζειμπεκέλης γύρισε στον Μαστροβασίλη που με άψογο πλασέ έγραψε το τελικό 0-2 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Νέοι Αλμυρού Β' : Μιγαδάκης,Γαλανάκης,Μουρτζάκης,Παναγιωτίδης(85' Παπαδάκης) ,Καλλιαρός,Πιπεράκης,Κατσαρός(69' Μαρτσέλο) , Σαράντος,Διακομιχάλης, Μουντράκης,Σελαμάι

Ροδιά: Χαρκιολάκης,Βαμβουκάκης(75' λτρ.Μαστροβασίλης) ,Ξενίδης(86' Αρτιλόνε) ,Πετούσης,Δεληγιαννίδης,Λεβεντάκης,Σταθάκης(68' Κούβακας) ,Κασσαπάκης(68' Λύτινας), Σταματάκης,Μιχαλάκης(46' λτρ Ζειμπεκέλης),Μαραυγάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ