Ανώτερος ο Αλμυρός επικράτησε 2-0 του Φωστήρα (φώτο)

Petite Perle 300×250

Άμεσα επέστρεψε στις νίκες ο Αλμυρός αφού επικράτησε στο ντέρμπι του ιστορικού Φωστήρα δίκαια με 2-0.

Η ομάδα του Γαζίου ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιγνιδιού και ειδικά στο Β΄ ημίχρονο με την είσοδο στο παιγνίδι του Γκέρτσι που ήταν ο κορυφαίος παίκτης για τον Αλμυρό πέτυχε να φτάσει γρήγορα το σκορ στο 2-0 από το 55΄ και να αφήσει πίσω την ήττα από το Τυμπάκι.

Είχε προηγηθεί βέβαια η απόκρουση του Χανιωτάκη που απέτρεψε το 1-1 και στη συνέχεια είχαμε το 2-0.

Στο Α΄ ημίχρονο ο Αλμυρός ξεκίνησε νωθρά το παιγνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την εδαφική περιοχή και στο 9΄ έφτασαν μία ανάσα από το 0-1 όταν από σέντρα του Νταούλια ο Χριστόπουλος ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Μανόλη Παπαματθαιάκη ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 24΄ ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε αριστοτεχνικά απευθείας φάουλ για να διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Φυλακτός.

Για να φτάσουμε στο 28΄ όταν από έξοχη πάσα με το τακουνάκι του Κατσικοκέρη ο Πιερτζακόμι μπήκε στην περιοχή του Φωστήρα ανατράπηκε από το Λώλο και ο διαιτητής αμέσως έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι κτύπησε εύστοχα ο Φραγκουλάκης και έκανε το 1-0 για τον Αλμυρό.

Για να φτάσουμε προς το τέλος του ημιχρόνου όπου από σέντρα του Πιερτζακόμι από δεξιά ο Μπουρσέλης βρέθηκε απέναντι στο Φυλακτό σούταρε δυνατά για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης στο 53΄ ο Φωστήρας απείλησε με την ισοφάριση, όμως το δυνατό διαγώνιο σουτ του Χριστόπουλου απέκρουσε σε ετοιμότητα σε κόρνες ο Χανιωτάκης.

Αμέσως μετά στο 55΄ ο νεοεισελθών Γκέρτσι με δυνατό συρτό σουτ νίκησε το Φυλακτό και πέτυχε το 2-0 για τον Αλμυρό που δεν πανηγύρισε αφού έχει φορέσει τη φανέλα του Φωστήρα παλαιότερα.

Στο 72΄ είχαμε την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λώλου που ανέτρεψε παίζοντας επικίνδυνα το Γκέρτσι για να αποβληθεί από το παιγνίδι.

Στη συνέχεια το παιγνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τον Αλμυρό μεγάλο νικητή, αφού στο 87΄ με τον Αγαπάκη και στο 90΄ με το Φραγκουλάκη είχε ευκαιρίες να πετύχει και ένα τρίτο γκολ .

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΛΜΥΡΟΣ: Χανιωτάκης, Παγώνης, Ντιονίσιο, Αγαπάκης, Νικολάου, Πιερτζακόμι, Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης(75΄ Μάγκας), Ενγκουέμ, Μπουρσέλης(46΄ Γκέρτσι), Πατινιώτης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Φυλακτός, Ανδριόπουλος, Παρασκευόπουλος, Λώλος, Πεχλιβανίδης, Κασνέτση, Χριστόπουλος, Νταούλια, Σταμάτης(60΄ Σταμούλης), Φέκκας, Λαζαρίδης(60΄ Μπερνιδάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ