Κρατούσε «Εξάσφαιρο» ΠΑΟΚ και εκτέλεσε τη Χερσόνησο- Στην κορυφή οι Κρουσανιώτες

Petite Perle 300×250

Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας της Χερσονήσου με το εντυπωσιακό 6-0 στο Κρουσώνα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 3′ μετά από βαθιά μπαλιά του Παπαδιού, ο Μαυροειδής ανοίγει το σκορ! Στο 12′ μετά από πάσα Ανωγειανάκη, ο Κουράκης με σουτ έκανε το 2-0.

Λίγο αργότερα, ο Κουτσογιαννάκης με σουτ έκανε το 3-0, «καθαρίζοντας» τη νίκη για τους γηπεδούχους, ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μαυροειδής με προβολή έκανε το 4-0.

Η Χερσόνησος μπορούσε και εκείνη να πετύχει κάποιο τέρμα στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει μετά από ένα τετ α τετ του Κομσίου, ενώ είχε και ένα καλό σουτ με τον Καπετανάκη.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ έχοντας το σαφέστατο προβάδισμα, κατέβασε… στροφές όμως έφτασε στο 5-0 με τον Κουράκη σκόρερ στο 68΄ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ανωγειανάκη.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με πέναλτι του Κουράκη, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ στο παιχνίδι και αυξάνει τη διαφορά από τους αντιπάλους του στην κούρσα των σκόρερ της Α1 ΕΠΣΗ.

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης, Βαρδής, Γιαλιτάκης, Κανδηλάκης, Μαυροειδής, Ανωγειανάκης, Κουτσογιαννάκης Παπαδιός Τριάντης, Κουράκης, Μεμοτσέλα

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Λιουδάκης, Μουντράκης, Παγωνάκης, Ψωρογιάννης, Καπετανάκης, Μαστοράκης, Πέκι, Πολυμερίδης, Χιλά, Θεοδωράκης, Κομσίου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ