Με χατ-τρικ του Μιχελουδάκη η Τύλισος 4-0 την Ομόνοια

Petite Perle 300×250

Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε η Τύλισος κυρίως στο Β' ημίχρονο και επιβλήθηκε στο γήπεδο του Πανεπιστημίου της Ομόνοιας με 4-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης ο Παναγιώτης Μιχελουδάκης που ήταν ο σκόρερ των τριών τερμάτων της νίκης για την Τύλισο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Τυλίσου μέσα στην περιοχή όμως δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 6' σουτ έξω από την περιοχή του Πουλακάκη κόντραρε και έδιωξε δύσκολα ο Τσαχάκης σε κόρνερ.

Στο 10' σουτ του Παπαδογιωργάκη απέκρουσε σωτήρια ο Τσαχάκης ξανά σε κόρνερ .

Στο 28' ο Μανιούδης εκτέλεσε φάουλ αδράνεια από την άμυνα των γηπεδούχων και ο Μιχελουδάκης με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-1 για την Τύλισο .

Στο 37' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανιούδη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Καλογεράκης .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο πρώτο μέρος οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας μπήκαν πιο δυνατά στο παιγνίδι και χρειάστηκε δύο φορές η επέμβαση του τερματοφύκα Τσαχάκη που γλύτωσε την ομάδα του από το να βρεθεί πίσω στο σκορ.

Μετά το 15' οι παίκτες του Μιχάλη Ζουραράκη ισσορόπησαν τον αγώνα και εκμεταλευόμενοι λάθος της άμυνας των γηπεδούχων να πάρουν προβάδισμα με το συνήθη ύποπτο Μιχελουδάκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η Ομόνοια προσπάθησε να αντιδράσει όμως η Τύλισος είχε την ευκαιρία με απευθείας φάουλ του Μανιούδη να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα.

Στο 60' από έξυπνη πάσα του Ελευθεράκη ο Μιχελουδάκης βγήκε μόνος απέναντι στον Καλογεράκη και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-2 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 70' έξοχη προσπάθεια και σέντρα ακρίβειας του Βαγκέλι από δεξιά ο Μιχελουδάκης με κεφαλιά έκανε πολύ εύκολα το 0-3 .

Στο 76' σέντρα-σουτ του Ελευθεράκη από αριστερά ή μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και βρήκε το κάθετο δοκάρι του Καλογεράκη .

Το τελικό 4-0 έγραψε ο Αμαραντίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή , δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του .

Ομόνοια Καλλιθέας :Καλογεράκης,Σφακιανάκης,Πολίτης,Δασκαλάκης,Χαραλαμπάκης(50' Γεωργαλής), Μαυρόπουλος,Παπαδογιωργάκης, Χριστοδουλάκης,Πουλακάκης,Μπαντούνας,Σταυράτης

Τύλισος: Τσαχάκης,Παπάζογλου,Ευριπίδου,Αργυρούδης,Σαμαριτάκης,Ταβουλαρέας,Βανγκέλι(71' Ζουραράκης) ,Μανιαδάκης(80' Αμαραντίδης), Ξυλούρης(46' Ελευθεράκης),Μανιούδης,Μιχελουδάκης(80' Μάτσα)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ