Τα μοιράστηκαν όλα στο Γάζι Νέοι Αλμυρού ΠΟΗ 2-2

Petite Perle 300×250

Σε ένα συναρπαστικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Αλμυρού η ομάδα των Νέων Αλμυρού και ο ΠΟΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 .

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να κυνηγούν με πάθος την νίκη,η οποία στο τέλος δεν χαμογέλασε σε κανέναν .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα μόλις στο 3' σούτ του Δάλλα από καλή θέση απέκρουσε σε κόρνερ ο Αιβάζης .

Ο ΠΟΗ απάντησε στο 11' με τον Πρωτοπαπαδάκης να επιχειρεί να κρεμάσει τον Παγωμένο χωρίς όμως αποτέλεσμα .

Στο 22΄ο Φιτσοδασκαλάκης βγήκε μόνος κερδίζοντας μια κόντρα με τον τερματοφύλακα στην έξοδο του πέτυχε γκόλ αλλά μετά από υπόδειξη του βοηθού ακυρώθηκε για χέρι .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 40' έγινε το 1-0 όταν μετά από κόρνερ του ΠΟΗ, οι Νέοι του Αλμυρού στην αντεπίθεση και ο Φιτσοδασκάλακης με πλασέ άνοιξε το σκόρ.

Στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου ο Τζαγκαράκης με φοβερό σούτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0 δίνοντας αέρα νίκης στους Νέους του Αλμυρού .

Όμως ο ΠΟΗ δεν τα παράτησε και στο 58' μείωσε το σκόρ σε 2-1 με φοβερό σούτ του Σταθάκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 64΄ο Στειάκακης από το κόρνερ έκανε μια σέντρα σουτ , ο Παγωμένος φαινόταν ότι μπλοκάρει την μπάλα όμως αυτή του έφυγε από τα χέρια για να γίνει το 2-2 .

Στο 72΄βγήκε τραυματίας ο τερματοφύλακας του ΠΟΗ Αιβάζης καθώς ένιωσε ζαλάδα και σκοτοδίνη και ο γιατρός του αγώνα διέταξε να μεταβεί σες νοσοκομείο για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις .

Δύο λεπτά αργότερα ο Φιτσοδασκαλάκης μόνος στην μικρή περιοχή σούταρε απελπιστικά άουτ .

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκόλ της νίκης χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα .

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος.Κοκολογιάννακης,Περγαντής, Ρεμιδιανάκης,Τζανής(67' Χαριζάνης),Αρβανίτης,Σφακιανάκης,Τζαγκαράκης,Τσαβολάκης(73' Κολιοροδάκης),Δάλλας(73' Θεοδοσίου),Φιτσοδασκαλάκης

ΠOH: Αιβάζης(78' Βλατάκης),Γιαννακουδάκης(73' Βασιλάκης),Κορνελάκης,Παππάς, Χατζάκης,Αλεβιζάκης,Γραμματικάκης(86' Σπυριδάκης), Πρωτοπαπαδάκης,Σταθάκης,Φουντουλάκης,Στειακάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ