ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Καταγγελία για το διαιτητή με Αλμυρό-Γιατί δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη στην αναμέτρηση;»

Petite Perle 300×250

Ο Φωστήρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε την διαιτησία του  Βασίλη Μισαηλίδη, τον οποίο χαρακτηρίζουν προκλητικό, καθώς όπως αναφέρουν έκανε ό,τι μπορούσε για να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές, κάνοντας λόγο για ανεπάρκεια ή ανικανότητα του διαιτητή από τον σύνδεσμο Χανίων.

Μάλιστα αφήνουν αιχμές και για τον Αλμυρό, εκφράζοντας την απορία γιατί δεν υπήρχε κάλυψη στο παιχνίδι, ωστόσο τον ευχαρίστησε για την φιλοξενία που έλαβε στο Γάζι.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ καταγγέλλει την διαιτητή του κου Βασίλη Μισαηλίδη από το σύνδεσμο Χανίων. Ο συγκεκριμένος κύριος φρόντισε με τις αποφάσεις του να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αλμυρό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ειρωνικός, προκλητικός και χωρίς έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του έκανε ό,τι μπορούσε ώστε να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές μας, κάνοντας το γήπεδο να… γελάει κάθε πέντε λεπτά με τις αποφάσεις του. Αποκορύφωμα η φάση του πέναλτι που η αντίπαλη ομάδα προηγήθηκε, μια απόφαση που δεν θα την σφύριζε ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος του Αλμυρού.  Δεν ξέρουμε εάν είναι ανικανότητα ή ανεπάρκεια, πάντως ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι επικίνδυνος. 

Υ.Γ. 1 Απορούμε πως ενώ στα προηγούμενα ματς είχε κάλυψη, στο ματς της Κυριακής δεν έγινε κάτι τέτοιο;

Υ.Γ. 2 Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αλμυρού για τη φιλοξενία και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ανταποδώσουμε στο ματς του β' γύρου.»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ