Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί, ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις;» λέει τώρα ο πατέρας Αντώνιος

«Δεν γινόταν να μην γνώριζε η πρεσβυτέρα τι γινόταν στο δωμάτιο» λέει η μητέρα του 19χρονου .

Σε νέα αντίδραση για όσα του καταλογίζονται και όσα καταγγέλλονται για την Κιβωτό του Κόσμου τόσο μετά την μαρτυρία του 19χρονου που έφερε στη δημοσιότητα το Πρώτο ΘΕΜΑ όσο και μετά την αποκάλυψη ότι η οργάνωση έχει 280 ακίνητα και 10 εκατ. ευρώ, προχώρησαν πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον πατέρα Αντώνιο και μεταφέρουν τις απόψεις του.

Σύμφωνα με τα πρόσωπα αυτά που μίλησαν στο ΟΡΕΝ ο πατέρας Αντώνιος τους λέει «αρνούμαι όλες τις καταγγελίες. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί».

«Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα όσο προχωρούν οι έρευνες, διαπιστώνεται ανυπαρξία αποδείξεων, πολύ περισσότερο ενδείξεων για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας» προσθέτει ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου.

Κατά τον ίδιο «αναζητείται η αιτία αυτών των επιθέσεων σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη στήριξη των παιδιών. Ποιος κρύβεται πίσω απ' αυτές τις επιθέσεις;».

Στο ΟΡΕΝ μίλησε και η μητέρα του 19χρονου η κατάθεση του οποίου, μετά την αποκάλυψή της από το Πρώτο ΘΕΜΑ, άνοιξε τους «ασκούς του αιόλου» για τον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου.

Όπως είπε «έχει κόψει την επικοινωνία (σ.σ. ο 19χρονος) μαζί μου εδώ και δύο μέρες. Δεν ξέρω, και εγώ ανησυχώ».

Ερωτηθείσα αν γνώρισε όσα κατήγγειλε το παιδί της, η μητέρα απάντησε «σίγουρα, θέλω να δώσω πρώτα κατάθεση στην εισαγγελία και μετά να πω ό,τι θέλετε».

«Αυτό που είπα σε όλους, θα το ξαναπώ άλλη μια φορά. Δεν γινόταν να μην γνώριζε η πρεσβυτέρα στο ίδιο της το σπίτι τι γινόταν στο δωμάτιο, το ησυχαστήριο του πάτερ όταν ο γιος μου ήταν εκεί πάνω από 8 ώρες την ημέρα κλεισμένος μαζί του» πρόσθεσε η μητέρα του 19χρονου.

Σε νέα ερώτηση, τέλος, για την δικαιολογία που επικαλείτο ο πατέρας Αντώνιος για να έχει κοντά τον γιο της, η μητέρα του 19χρονου είπε «

δεν ξέρω, να του μιλάει. Ρωτήστε τους. Εγώ τα ήξερα όλα, ο γιος δεν ήθελε, με κράταγε με νύχια και με δόντια. Δεν ξέρεις τι έχω τραβήξει».

www.cretapost.gr

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ