Μεσαρά: Για τα βοσκοτόπια πήγε να σκοτώσει τον πνευματικό του αδερφό

Petite Perle 300×250

Ο πατέρας του 20χρονου τραυματία είναι νονός του 30χρονου με το 9αρι

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στη Μεσαρά νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης όπου, έπεσε πιστολίδι με αφορμή καυγά για τα βοσκοτόπια και τα πρόβατα.

Στη διάρκεια του ένοπλου  επεισοδίου τραυματίστηκε στο δεξί χέρι ένας 20χρονος. Ο νεαρός, όπως υποστηρίζεται,  είχε Άγιο στο πλευρό του αφού, με βάση πάντα τα όσα αναφέρονται, ο 30χρονος είχε προτάξει το όπλο σε ευθεία γραμμή και έριχνε προς την πλευρά του κατ' επανάληψη. Προχωρούσε και πυροβολούσε.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό το, στον τόπο του επεισοδίου ήταν από τη μία πλευρά τα δύο αδέρφια από το Αντισκάρι, ο 30χρονος και ο 32χρονος αδερφός του, και από την άλλη ο 20χρονος και ο 45χρονος πατέρας του, από τις Καμάρες.

Τα βοσκοτόπια των δύο οικογενειών είναι δίπλα-δίπλα, τα χωρίζει ένα πλέγμα. Οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν καλές. Μάλιστα ο 45χρονος έχει βαπτίσει τον 30χρονο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Τον τελευταίο μήνα ωστόσο άρχισαν να υπάρχουν παρατράγουδα στις μεταξύ τους σχέσεις. Η μία πλευρά άρχισε να παραπονιέται ότι έμπαιναν στο δικό της βοσκότοπο τα πρόβατα της άλλης πλευράς. Και αυτή η κατάσταση είχε δημιουργήσει προστριβές και παρεξηγήσεις.

Αστυνομικοί κύκλοι δεν αποκλείουν να υπάρχει υπόβαθρο σε όλη αυτή την αντιδικία, επισήμως πάντως, τουλάχιστον  μέχρι στιγμής, αναφέρεται ως αφορμή για το επεισόδιο το γεγονός ότι κάποια από τα πρόβατα των δύο αδερφών είχαν μπει στο βοσκότοπο πατέρα και γιου.

 cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ