Μεσαρά: Σοβαρό επεισόδιο σε σχολείο – Έλυσαν τις διαφορές τους με γροθιές

Petite Perle 300×250

Ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε σχολείο στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου ερευνά η Αστυνομία. Στο επεισόδιο εμπλέκονται δύο μαθητές Γυμνασίου και ο μεγαλύτερος αδερφός του ενός, μαθητής Λυκείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις με τον φερόμενο ως δράστη να μετατρέπεται στη συνέχεια σε θύμα. Συγκεκριμένα, χθες ένας 15χρονος Βουλγαρικής υπηκοότητας μαθητής Γυμνασίου σε κωμόπολη του δήμου Γόρτυνας φέρεται να χαστούκισε ένα συνομήλικο Έλληνα συμμαθητή του.

Σήμερα το περιστατικό είχε συνέχεια, καθώς ο Βούλγαρος μαθητής εμφανίζεται να έβρισε ξανά τον συμμαθητή του. Ο τελευταίος ενημέρωσε τον μεγαλύτερο αδερφό του, ηλικίας 17 ετών, που είναι μαθητής Λυκείου.

Ο 17χρονος έτρεξε να υπερασπιστεί τον μικρότερο αδερφό του στο Γυμνάσιο και, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, χτύπησε με τη γροθιά του τον 15χρονο Βούλγαρο.

Προς το παρόν, όπως ανέφεραν στο ertnews αστυνομικές πηγές, για το συμβάν δεν έχει υποβληθεί μήνυση, ωστόσο, από την τοπική ΕΛΑΣ θα διενεργηθεί αυτεπάγγελτα προανάκριση και οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις.

ertnews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ