Ανώτερος στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ 0-2 τον Ποσειδώνα

Petite Perle 300×250

Έπαιξε όσο χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ποσειδώνα και να πάρει μια υπερπολύτιμη νίκη με 0-2 στο γήπεδο του Ατσαλένου .

Μια νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή του πρωταθλήματος και του δίνει αέρα νικητή για τα επερχόμενα πολύ σημαντικά μάτς που ακολουθούν .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 8΄ ήρθε η πρώτη φάση για τον Ποσειδώνα με τον Μαραθιανό να σουτάρει και να μπλοκάρει ο Βλαχάκης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 15' ο Μαυροειδής προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα όμως με παρέμβαση των αμυντικών που έδιωξαν την μπάλα σε πλάγιο άουτ .

Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ απείλησε με Κουράκη και Μεμοτσέλα όμως οι προσπάθειες του κατέληξαν άουτ .

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να κοιτούν την άμυνα τους και προσπάθησαν με λίγες οργανωμένες επιθέσεις από τα πλάγια να γίνουν επικίνδυνες χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο μάτς έχοντας βάλει τον Ποσειδώνα στην περιοχή του τα πρώτα λεπτά, ο οποίος προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστα στην εστία του Βλαχάκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 63΄δυνατό σούτ του Μεταξάκη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κασσαπάκη.

Ένα τέταρτο αργότερα στο 78' ήρθε το γκόλ για τους φιλοξενούμενους όταν σε σέντρα από δεξιά του Μεμοτσέλα ο Μεταξάκης έγραψε το 0-1 για την ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το 0-2 ήρθε όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Κουράκη ο Κανδηλάκης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-2 για τον ΠΑΟΚ , σκόρ που τον κράτησε πρωτοπόρο στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ποσειδώνας: Κασσαπάκης,Μαυράκης,Ντελάκης,Πλατοκούκης(66' Θεοδωράκης),Ασλαματζίδης, Βερούσι,Καουκάκης, Καπιζιώνης,Κοζυράκης(86' Νικηφόρος),Μαραθιανός,Παππάς(84΄Παππάς)

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης,Κουτσογιαννάκης,Βαρδής,Κανδυλάκης,Μαυροειδής(56' Μαυροειδής),Σηφάκης,Ανωγειανάκης(75' Στεφανάκης), Παπαδιός,Τριάντης,Κουράκης(91' Γαρεφαλάκης),Μεμοτσέλα

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ