Με χατ-τρικ του Σημαιάκη το Άλογο 3-2 την Α.Ε.Κρητών- Συνεχίζει στην κορυφή (φώτο)

Petite Perle 300×250

Δύσκολη νίκη με 3-2 πέτυχε το Άλογο Μαλεβιζίου στο γήπεδο του Πανεπιστημίου με μεγάλο πρωταγωνιστή το Βασίλη Σημαιάκη που πέτυχε χατ-τρικ επί της αξιόμαχης ομάδας της Α.Ε.Κρητών.

Γεμάτο από φράσεις ήταν το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο ορεξάτοι στο παιγνίδι στα πρώτα 15΄ του του αγώνα και να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με αυστηρό πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Μανδαλενάκης και εκτέλεσε ο Κοκοσάλης για το 1-0.

Στη συνέχεια το Άλογο με ηγέτη το Βασίλη Σημαιάκη που πέτυχε δύο έξοχα τέρματα κατάφερε να γυρίσει το σκορ και να προηγηθεί με 2-1.

Στο τέλος του ημιχρόνου η Α.Ε.Κρητών εκμεταλεύτηκε την εντυπωσιακή ενέργεια του Κοκοσάλη και να φτάσει στην ισοφάριση με τον Τσομπανάκη Β. για το 2-2.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιγνιδιού ήταν πολύ γρήγορος με τις δύο ομάδες να δημιουργούν και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, για να φτάσουμε στο 76΄ όταν ο Σημαιάκης με πέναλτι έκανε 2-3 πετυχαίνοντας προσωπικό χατ-τρικ

Στο 8' ωραία προσπάθεια και σουτ του Σημαιάκη έξω από την περιοχή πέρασε άουτ

Στο 12' ο Κλάδος από δεξιά μπήκε στην περιοχή ο Κατσέλης έκανε έξοδο ο παίκτης της Α.Ε. Κρητών βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κοκοσάλης και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 26' ο Σημαιάκης με φοβερό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε το Σίμο και ισοφάρισε 1-1 για το Άλογο

Στο 23'αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο τερματοφύλακας του Αλόγου Κατσέλης και στη θέση του μπήκε ο Καπετανάκης

Στο 30' από σέντρα του Γκούφα από δεξιά ο Σημαιάκης με άψογο πλασέ έκανε το 1-2 για το Άλογο

Στο 45' από έξοχη προσπάθεια του Κοκοσάλη μπήκε στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Τσομπανάκη Β. ο οποίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε 2-2

Στο 76΄ το Άλογο κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων σε προσπάθεια του Γιαννακάκη και ο Σημαιάκης με εύστοχη εκτέλεση έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 2-3.

Α.Ε.ΚΡΗΤΩΝ: Σίμος, Μαγνήσαλης, Τσουβαλάς, Τσομπανάκης Θ., Στιβακτάκης, Βαγκές, Κοκοσάλης, Γεωργιουδάκης, Βασιλαρόπουλος, Τσομπανάκης Β.

ΑΛΟΓΟ: Κατσέλης,(23΄ λ.τρ. Καπετανάκης), Χριστοδουλάκης, Μαματζάκης(68΄ Περάκης), Παπαδάκης Μ., Γκούφας, Δίπλας, Πυτικάκης, Πατεράκης(46΄ Φαρσάρης), Γιαννακάκης, Σημαιάκης, Παπαδάκης Γ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ