Ο Αλμυρός έπιασε κορυφή με χατ-τρικ του Γκέρτσι συνέτριψε με 7-2 το Μοσχάτο

Petite Perle 300×250

Αλμυρός σαν Μπαρτσελόνα είδαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Αλμυρού με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν 5 γκόλ σε ένα ημίχρονο στο πιο παραγωγικό παιχνίδι τους ως τώρα στην Γ΄Εθνική .

Για την ομάδα του Αλμυρού χατ τρίκ με τρία τέρματα από τον Γκέρτσι,και από δύο γκόλ ο Κατσικοκέρης και ο Φραγκουλάκης.

Στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι, ο Αγαπάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κατσικοκέρης με δυνατή κεφαλιά ανοίγει το σκορ σε 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό.

Μακρινό σουτ στο 9' του Φραγκουλάκη, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.

Πέναλτι για τον Αλμυρό που κερδίζει ο Αγαπάκης,για ανατροπή του μέσα στην περιοχή, την εσχάτη των ποινών εκτελεί εύστοχα για το 2-0 ο Φραγκουλάκης για τον Αλμυρό.

Στο 15' γκολ για τον Αλμυρό με δυνατό σουτ του Γκέτσι από τα δεξιά δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης για το 3-0 στον Σταματόπουλο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Λεόν κινείται από δεξιά και σπάει τη μπάλα για τον Γκέτσι που πλασάρει εύστοχα στο 22' για το 4-0!

Φοβερή ευκαιρία με Κουτσούμπα ο οποίος προλαβαίνει την έξοδο του Χανιωτάκη,σκάβει την μπάλα με λόμπα και περνάει άουτ στο 27'.

Στο 33 ο Γκέτσι μετά από σέντρα του Πατινιώτη, η κεφαλιά του ς μέσα στη μικρή περιοχή, πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 45' ο Γκέτσι με ωραίο τελείωμα ανεβάζει το σκόρ σε 4-0 που είναι και το σκόρ ημιχρόνου .

Στο 67' ο Πασαλίδης μείωσε με πλασέ σε 5-1 για το Μοσχάτο μετά από ασίστ του Ψυχογιού .

Στο 72' ο Φραγκουλάκης με σουτ έγραψε το 6-1 για τον Αλμυρό .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 78' ο Ανδρίκος έκανε το 6-2 εκ νέου με κεφαλιά για τους φιλοξενούμενους .

Στο 82' σέντρα ακριβείας του Φραγκουλάκη με καρφωτή από τον Κατσικοκέρη κεφαλιά για το 7-2 για τον Αλμυρό, με τον Κατσικοκέρη να σημειώνει το δεύτερο γκόλ στην σημερινή αναμέτρηση.

Στο 82' σέντρα ακριβείας του Φραγκουλάκη με καρφωτή από τον Κατσικοκέρη κεφαλιά για το 7-2 για τον Αλμυρό, με τον Κατσικοκέρη να σημειώνει το δεύτερο γκόλ στην σημερινή αναμέτρηση.

Στο 84' ο Νιζάμης σε τε α τετ με τον Χανιωτάκη η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ .

Μια μεγάλη σε έκταση νίκη για τον Αλμυρό σε ένα αγώνα που δεν υστέρησε κανένας με τον προπονητή Μανώλη Παπαματθαιάκη να μένει απόλυτα ευχαριστημένος με τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του .

Αλμυρός: Xανιωτάκης(78' Γκόγκος),Ντιονίσιο,Παγώνης,Αγαπάκης(71' Βουιδάσκης),Πατινιώτης (78' Τζαγκαράκης),Νγκουέμ,Νικολάου,Λεόν,Φραγκουλάκης,Γκέτσι(62' Αντωνίου)

Μοσχάτο: Σταματόπουλος,Ανδρίκος,Σιμονιάν(66' Ποιμενίδης),Σταύρου,Γκόγκας(29΄ Τζωρτζάτος),Κουτσούμπας,Πασαλίδης,Πουρσανίδης,Τζέλι(29' Νιζάμης) ,Χαλβατζίου,Ψυχογιός(89' Παυλάκης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ