Τύλισος: Άλλο χρώμα έδωσαν οι φορείς στον εορτασμό του Αγίου Νικολάου (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Με ξεχωριστή παρουσία και φέτος οι φορείς της Τυλίσου ήταν στην πρώτη γραμμή του εορτασμού του πολιούχου του χωριού Αγίου Νικολάου, κάτι που αναγνωρίστηκε και από τον εφημέριο πατήρ Γεώργιο Μαλλιωτάκη που τους ευχαρίστησε ιδιαιτέρως.

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων με τα μέλη του είχαν το δικό τους πάγκο με πολλές και ιδιαίτερες κατασκευές που έτυχαν της προσοχής του κόσμου που βρέθηκε την παραμονή του Αγίου Νικολάου στην Τύλισο.

Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια που πρόσφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου με τον Πρόεδρο Βαγγέλη Τσαγκαράκη και τα μέλη του να φροντίζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε όλοι οι επισκέπτες να νοιώσουν τη φιλοξενία αλλά και την εξυπηρέτηση, ενώ πρόσφεραν και αναμνηστικά δώρα στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ευγένιο.

Πάντα βρίσκεται στο προσκήνιο των εκδηλώσεων ο Σύλλογος Γυναικών Δίκτυννα, που είχε φροντίσει από νωρίς να στήσει το δικό του πάγκο και να προσφέρει ένα κέρασμα σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε την παραμονή του Αγίου Νικολάου στην Τύλισο για να τιμήσει τον Άγιο και να ανάψει ευλαβικά το κεράκι του. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη δραστήρια Πρόεδρο Κωνσταντίνα Χαλκιαδάκη και τα μέλη της που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για την προβολή του όμορφου χωριού της Τυλίσου.

Οι παραδοσιακοί νόστιμοι λουκουμάδες έκλεψαν την παράσταση στον πάγκο που είχε στήσει ο Καπνοπώλης Μανώλης Αλεξάκης που κερνούσε όλο τον κόσμο τηρώντας το έθιμο με το χαμόγελο και την εξυπηρετικότατα που τον διακρίνει.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ