Αναλαμβάνει την υπεράσπιση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο ο Κούγιας

Petite Perle 300×250

Όπως είπε ο γνωστός ποινικολόγος στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", τον προσέγγισε η οικογένεια του αστυνομικού και οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης και του ζήτησαν να αναλάβει την υπεράσπιση του άνδρα της ΔΙΑΣ.

"Καλούμαι να εκπροσωπήσω έναν φτωχό αστυνομικό, που έχει δυο παιδάκια 4 και 7 ετών κι όλοι τον χαρακτηρίζουν εξαιρετικό αστυνομικό και καλοκάγαθο άνθρωπο" δήλωσε ο κ. Κούγιας.

"Το παν είναι να γίνει καλά το παιδί. Θα διαβάσω την δικογραφία, θα γνωρίσω τον κατηγορούμενο για να δω τα κίνητρά του κι ακολούθως θα αποφασίσω αν θα τον εκπροσωπήσω, όπως έχω κάνει και με άλλους αντίστοιχους κατηγορούμενους" πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας έχει ασκήσει στον 34χρονο αστυνομικό δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, με τον ίδιο να παίρνει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

"Πυροβόλησα ενστικτωδώς προς τα κάτω, υπήρχε κίνδυνος για τους συναδέλφους μου και ιδίως στην προπορευόμενη μηχανή, πυροβόλησα μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια ενστικτωδώς προς τα κάτω, στοχεύοντας στα λάστιχα του αυτοκινήτου. Άνοιξα πυρ ενώ η μηχανή κινούνταν με ταχύτητα και λόγω του οδοστρώματος είχε συχνές αναπηδήσεις" φέρεται να υποστήριξε.

Την ίδια ώρα, η ζωή του 16χρονου Ρομά κρέμεται από μια κλωστή καθώς έχει δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης.

iraklionews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ