Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Tην Παρασκευή 9-12-2022  και ώρα 13.30  θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, προκειμένου να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση για τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Όσοι αδυνατούν να συμμετέχουν με φυσική παρουσία , είναι δυνατή και η συμμετοχή τους με τηλεδιάσκεψη, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://meet.jit.si/D.SMALEVIZIOU_33_2022

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

  1. Παροχή σύμφωνης γνώμης για αίτημα μεταβίβασης στο Δήμο Μαλεβιζίου της χρήσεως, καθώς και των αρμοδιοτήτων διοίκησης, λειτουργίας και συντήρησης του Φράγματος Αλμυρού ποταμού που βρίσκεται επί των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Μαλεβιζίου προκειμένου να προχωρήσει στην  αξιοποίηση του.

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  • Αναμόρφωση προϋπολογισμού (15η) οικονομικού έτους 2022.
  • Έγκριση Έκθεσης εσόδων – εξόδων Γ΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2022.
  • Έγκριση προσκύρωσης συνολικής έκτασης 2,69 τ.μ, σύμφωνα με την κυρωμένη πράξη εφαρμογής πολεοδομικής ενότητας Αγίας Μαρίνας (Π.Ε.21) του Δήμου Μαλεβιζίου, ως προς την ιδιοκτησία Χαλκιαδάκη Ζαχαρία του Εμμανουήλ και της Αργυρώς.

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  • Έγκριση του με αριθμού 2/26-10-2022 Πρακτικού της Επιτροπής του άρθρου 8 του Ν.3463/2006 και ονοματοδοσία οδού.
  • Ονομασία δρόμου στην Κοινότητα Αχλάδας, Δήμου Μαλεβιζίου.
  • Ονομασία δρόμου στην Κοινότητα Γαζίου Δήμου Μαλεβιζίου.
  • Ονομασία δρόμου στη θέση Μαχαιρίδα κοινότητας Ροδιάς Δήμου Μαλεβιζίου.
  • Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου για τη συγκρότηση Α΄/ βαθμιων και Β΄/βάθμιων Συμβουλίων Επιθεώρησης Θεάτρων και Κινηματογράφων Π.Ε. Ηρακλείου.

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  1. Έγκριση μελέτης οδοποιίας οδού πρόσβασης από τη θέση σημείου προσαιγιάλωσης στη θέση Κορακιά Ν. Ηρακλείου εως τον ΒΟΑΚ στα πλαίσια του έργου «Διασύνδεση του συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της νήσου Κρήτης με το ελληνικό σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας μέσω συνεχούς ρεύματος Αττική – Κρήτη (Κορακιά)».

ΤΠΕ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

  1. Δωρεά / παραχώρηση μηχανολογικού εξοπλισμού στο Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλλυλεγγύης Προστασίας & Παιδείας Δήμου Μαλεβιζίου (ΔΟΚΑΠΠΑΜ)

ΑΥΤOTEΛΕΣ  ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ                               

ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ                                                            

  1. «Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχ. έτος 2023-2024»

ΔΕΥΑΜ

  1. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου ως προς το άρθρο  6, άρθρο 16 και άρθρο 40 για την αναβάθμιση του Γραφείου Προμηθειών & Διαχείρισης Υλικού σε Τμήμα Προμηθειών & Διαχείρισης Υλικού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ