Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Με τις καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη

Petite Perle 300×250

Στο εδώλιο εκ νέου ο γιος του μαντιναδολόγου

Το διπλό φονικό είχε σημειωθεί τον Μάιο του 2020 στα Ανώγεια όπου είχαν βρει τραγικό τέλος ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 32χρονος Γιώργος Ξυλούρης

Συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, η εκδίκαση της υπόθεσης -σε δεύτερο βαθμό- για το διπλό φονικό που είχε σημειωθεί τον Μάιο του 2020 στα Ανώγεια, όπου είχαν βρει τραγικό τέλος ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 32χρονος Γιώργος Ξυλούρης.

Η δίκη συνεχίζεται σήμερα με τις καταθέσεις των συνολικά 13 μαρτύρων, ενώ στο εδώλιο αναμένεται να καθίσει εκ νέου ο γιος του μαντιναδολόγου, που έχει ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τον θάνατο του Γιώργου Ξυλούρη.

Την περασμένη Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, μετά την κατάθεση τεσσάρων από τους συνολικά δεκατρείς μάρτυρες,  το δικαστήριο διέκοψε για να συνεχιστεί στις 9 Δεκεμβρίου και στις 13 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης ξεκίνησε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης, στα Χανιά, με τις καταθέσεις των υπόλοιπων μαρτύρων.

Μετά τις καταθέσεις των τεσσάρων πρώτων μαρτύρων του κατηγορητηρίου, το δικαστήριο διέκοψε τη δίκη.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου κατέθεσαν η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Ξυλούρη, ένας αστυνομικός που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση, καθώς κι ένας συγχωριανός των δύο θυμάτων.

Πρόκειται για το άτομο το οποίο φέρεται να τραυματίστηκε στο πόδι από πυρά, το μοιραίο εκείνο βράδυ.

neakriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ