Ηράκλειο: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο εργαζόμενος που έπεσε από απορριμματοφόρο

Petite Perle 300×250

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ο 57χρονος εργαζόμενος στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, ο οποίος, , τραυματίστηκε στο κεφάλι, πέφτοντας από το όχημα, νωρίς σήμερα το πρωί, κατά την διαδικασία της αποκομιδής απορριμμάτων στην περιοχή του Αη Γιάννη Κνωσσού στο Ηράκλειο.

Όπως δήλωσε στο ekriti ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κώστας Βαρδαβάς, ο 57χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο ΠΑΓΝΗ και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους γιατρούς, ενώ καθοριστικές για την  πορεία της υγείας του είναι οι επόμενες 48 ώρες.

Αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, ο άτυχος εργαζόμενος έπεσε από το ολοκαίνουργιο απορριμματοφόρο, ο κ. Βαρδαβάς είπε ότι ενδεχομένως να οφείλεται σε αναπήδηση του οχήματος εξαιτίας λακκούβας ή φρεατίου, κάτι το οποίο όμως θα διερευνηθεί.

Ερωτηθείς για το αν το εργαζόμενος έφερε τα απαραίτητα προστατευτικά μέσα, ο κ Βαρδαβάς απάντησε θετικά, προσθέτοντας ότι από την ενημέρωση που έχει ο 57χρονος δεν φορούσε κράνος, κάτι που όπως είπε δεν είναι υποχρεωτικό.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ