Καιρός: Τοπικές νεφώσεις σήμερα στην Κρήτη – Πού θα κυμανθεί ο υδράργυρος

Petite Perle 300×250

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, σήμερα Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου στην Κρήτη – Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, παροδικά αυξημένες κυρίως στη Κρήτη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στη δυτική Κρήτη τοπικά έως 6 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 και στην Κρήτη έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ηράκλειο: Ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αρκαλοχώρι: Καλές καιρικές συνθήκες. Το βράδυ θα επικρατήσει αραιή συννεφιά, ενώ και η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά: Ηλιοφάνεια το πρωί, πυκνές νεφώσεις αργά το απόγευμα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Σφακιά: Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ορατότητα το πρωί θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο: Ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Ανώγεια: Ηλιοφάνεια προβλέπεται στα Ανώγεια με την ορατότητα και εκεί να είναι περιορισμένη και τις πρωινές, καθώς και τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο: Πυκνές νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ιεράπετρα: Έντονες νεφώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας με διαστήματα ηλιοφάνειας. Το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ