Μια ξεχωριστή βραδιά από το Σωματείο “Καλλιπάτειρα”

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Το Σωματείο απαρτίζεται από αξιόλογες δυναμικές γυναίκες της πόλης μας που έχουν με τις δράσεις τους προσφέρει πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο

Μια ξεχωριστή βάρδιά με πλήθος γυναικών πραγματοποίησε το Πανελλήνιο Αθλητικό σωματείο γυναικών Καλλιπάτειρα με θέμα <<Πρόληψη και καρκίνος του μαστού >> με ομιλήτριες την ογκολόγο παθολόγο Γεωργία Μηλάκη και την ιατρό ακτινολόγο Ειρήνη Σταμούλη στο Rotonda private hall .

Το Σωματείο απαρτίζεται από αξιόλογες δυναμικές γυναίκες της πόλης μας που έχουν με τις δράσεις τους προσφέρει πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο .

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε από την Συντονίστρια του Σωματείου κ. Μαρία Αντωνακάκη και τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής κ Χατζάκη Τόνια κ την κ. Ριρίκα Δεικτάκη εισδοχή νέων μελών ενώ ακολούθησε δείπνο κ μοιράστηκαν συμβολικά δώρα σε όλες τις παρευρισκόμενες .

καλλιπάτειρα

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογραφος Ελενα Κουντουρακη ενώ Χαιρετισμό έκανε η συντονίστρια του παραρτήματος κ. Μαρια Αντωνακακη ενώ για το θέμα μίλησαν οι ιατροί Γεωργία Μηλακη κ Ειρηνη Σταμουλη . 

καλλιπάτειρα

Related Articles