Πατέρας 16χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Αν ο αστυνομικός αφεθεί ελεύθερος θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα»

Petite Perle 300×250

Την ώρα που συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες από ομάδες Ρομά ανά την Ελλάδα για τον πυροβολισμού του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικό, ο πατέρας του νεαρού που χαροπαλεύει απειλεί για "άσχημα πράγματα" στην περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη. Να μη βγει ο αστυνομικός έξω, γιατί άμα βγει έξω ο αστυνομικός, λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο…πράγματα άσχημα θα γίνουν» τόνισε ο πατέρας του 16χρονου Ρομά, μιλώντας στο STAR.

«Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω. Έχει δυο παιδιά αυτός…ο αστυνομικός […] Μεγαλώνει δυο παιδιά…Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει κι αυτός. Ότι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του. Αυτό, δεν έχω τίποτα άλλο να πω.. Μπορείτε να τον βάλετε μέσα, η δικαιοσύνη να τον βάλει μέσα; Άμα τον βάλει μέσα όλα ήρεμα θα γίνουν. Θα ησυχάσουν τα πάντα. Άμα τον βάλει αύριο ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής και τον προφυλακίσει, όλα θα γίνουν ειρήνη. Εάν τον αφήσει ελεύθερο, δεν ξέρω κι εγώ πού θα φτάσω» πρόσθεσε.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ