Ανώτερο το Λίντο 1-2 τους Νέους Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Την τρίτη σερί νίκη του πέτυχε το Λίντο που ύστερα από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο Γάζι νίκησε τους Νέους τους Αλμυρούς με 1-2 .

Στο πρώτο ημίχρονο με ηγέτη τον εκπληκτικό Γιώργο Αδαμάκη κυριάρχησε στον αγώνα ,προηγήθηκε 0-1 με γκόλ δώρο του τερματοφύλακα Βασιλάκη και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκόλ και είχε πολλές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νέοι Αλμυρού ισορρόπησαν το παιχνίδι ,ο τερματοφύλακας του Λίντο ανταπέδωσε το δώρο του Βασιλάκη με αποτέλεσμα την ισοφάριση σε 1-1 από τους Νέους Αλμυρού.

Από εκεί και πέρα ο αγώνας πήγε στην δύναμη έλειψαν οι φάσεις για γκόλ και στην μοναδική του ευκαιρία το Λίντο κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη.

Μόλις στο 3' ο Μπουρδάκης με συρτό σούτ από το κέντρο αιφνιδίασε τον Βασιλάκη και έγραψε το 0-1 για το Λίντο.

Στο 30' φοβερό σούτ από φάουλ του Κομνηνού και φανταστική απόκρουση του Βασιλάκη σε κόρνερ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κομνηνός μόνος του από κοντά σούταρε άουτ .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 42' σούτ από πλάγια θέση του Αδαμάκη απέκρουσε με πολύ δυσκολία ο Βασιλάκης .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι Νέοι Αλμυρού ισοφάρισαν όταν από φάουλ του Θεοδωσίου και κεφαλιά του Κοκολογιανάκη η μπάλα έφυγε από τα χεριά του Καργάκη και κατέληξε στα δίχτυα και έτσι έγινε το 1-1.

Στο 72 σουτ Ανδριαδάκη απέκρουσε προσωρινά ο Βασιλάκης και στην επαναφορά ο Μαύρης από κοντά έγραψε το 1-2.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στις καθυστερήσεις μακρυνό φάουλ του Αρβανίτη απέκρουσε σωτήρια ο Καργάκης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Νέοι Αλμυρού: Βασιλάκης.Κοκολογιαννάκης,Θεοδοσίου(70΄Στρατάκης),Περγαντής(82' Πιπεράκης),Ρεμιδιανάκης,Κολιορουδάκης,(46' Τζαγκαράκης),Ρούκος(46' Τσαβολάκης),Αρβανίτης,Δάλλας,Φιτσοδασκαλάκης(72' Επιτροπάκης),Μπουάνγκα

Λίντο: Καργάκης,Κάββαλος,Διακάκης(50΄Λούκα),Μπουρδάκης,Βλαχάκης,Αδαμάκης, Μαυρής(84' Κυριακάκης),Τσαλόπουλος(67' Ανδριανόπουλος) ,Κώττας(84' Κατσαρός),Κομνηνός,Καρκανάκης(55' Παπαδάκης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ