Εύα Καϊλή: Έσβησε το προφίλ της στο facebook

Petite Perle 300×250

Η ευρωβουλευτής ή κάποιος συνεργάτης της «κατέβασαν» τον λογαριασμό της στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

Πολιτικός σάλος έχει προκληθεί μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με χρήματα που προέρχονταν από το Κατάρ.

Ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι και η Ελληνίδα ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή, με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να προχωρά στη διαγραφή της και να της ζητά να παραδώσει την έδρα της.

Την ίδια ώρα, σε μια διαγραφή προχώρησε και η ίδια η κυρία Καϊλή – ή κάποιος στενός της συνεργάτης. Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ του Σαββάτου, κατέβηκε ο λογαριασμός της Εύας Καϊλή στο facebook.

«Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν. Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή ο κάτοχος κοινοποίησε το περιεχόμενο μόνο σε μια μικρή ομάδα ατόμων, άλλαξε τα άτομα που μπορούν να το δουν ή το περιεχόμενο έχει διαγραφεί» είναι το μήνυμα που αντικρίζει κανείς όταν αναζητά το προφίλ της κυρίας Καϊλή στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και το οποίο υπήρχε στην ηλεκτρονική της σελίδα www.evakaili.gr. 

Αντίθετα, για την ώρα παραμένει σε λειτουργία ο λογαριασμός της στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τις αποκαλύψεις και τη σύλληψη της κυρίας Καϊλή, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, της έστειλε επιστολή με την οποία της ανακοινώνει ότι την παύει από τα καθήκοντα της στον απόηχο των ερευνών.

«Υπό το πρίσμα της εν εξελίξει δικαστικής έρευνας, αποφάσισα να αναστείλω με άμεση ισχύ όλες τις εξουσίες, τα καθήκοντα και τις εργασίες που σας έχω αναθέσει υπό την ιδιότητά σας ως αντιπρόεδρος τους Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

πηγή: www.in.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ