Κι όμως βρέθηκαν 150.000 ευρώ κάτω από την κούνια του μωρού της Εύας Καϊλής

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του Κατάρ, στην οποία εμπλέκεται η Εύα Καϊλή, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα 150.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι της, ήταν επιμελώς κρυμμένα κάτω από την κούνια της δίχρονης κόρης της, Αριάδνης, κάτι που όμως διέψευσε ο δικηγόρος της οικογένειας της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο.

Στο μεταξύ, ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του sigmalive ανέφερε ότι τον είχε προσεγγίσει η Εύα Καϊλή για να ψηφίσει τροπολογίες που αφορούσαν το Κατάρ, αλλά, όπως είπε, της απάντησε αρνητικά.

Ο ευρωβουλευτής εξήγησε ότι είχε προσεγγιστεί από την Εύα Καϊλή για να ψηφίσει υπέρ τροπολογιών για έκθεση που αφορούσε το Κατάρ η οποία ήταν καταδικαστική. «Αυτό συμβαίνει μεταξύ συναδέλφων. Όταν είδα τις τροπολογίες και αφορούσαν το Κατάρ, μπήκαν ψύλλοι στα αυτά μου και πήρα τηλέφωνο τον Γενικό Διευθυντή του υπουργείου Εξωτερικών, τον κ. Κορνηλίου, και του είπα ότι σαν Κύπρος δεν πρέπει να ασχοληθούμε».

Και Γερμανός ευρωβουλευτής λέει ότι η Εύα Καϊλή τον προσέγγισε για το Κατάρ

Ο Έρικ Μαρκουάρντ, ο επικεφαλής ευρωβουλευτής που ασχολείται με την πρόταση για τη χορήγηση ταξιδιών χωρίς βίζα στο Κατάρ καθώς και σε ορισμένες άλλες χώρες, είπε στο POLITICO ότι τάσσεται υπέρ του παγώματος της ψηφοφορίας για το θέμα που έχει προγραμματιστεί να τεθεί αυτή την εβδομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο. Σχετική ανακοίνωση αναμένεται σήμερα το βράδυ στο Στρασβούργο. Ο Μαρκουάρντ ανέφερε ότι τους τελευταίους μήνες έχει δεχτεί εκτεταμένες πιέσεις από εκπροσώπους του Κατάρ, ενώ του προτάθηκε να ταξιδέψει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο -μια πρόταση που απέρριψε.

«Αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα και πρέπει να δείξουμε ότι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις αναφορές περί διαφθοράς. Ως εκ τούτου, νομίζω ότι πρέπει να παγώσουμε αμέσως τις συζητήσεις για το ταξίδι χωρίς βίζα». Η Επιτροπή συνέστησε τη χορήγηση ταξιδιού χωρίς βίζα στο Κατάρ νωρίτερα φέτος.

Ο Γερμανός ευρωβουλευτής είπε επίσης ότι η Εύα Καϊλή, η ευρωβουλευτής που βρέθηκε στο επίκεντρο του σκανδάλου, τον πλησίασε πολλές φορές για το εν λόγω ζήτημα. «Την ενδιέφερε περισσότερο το Κατάρ παρά, για παράδειγμα, το Κουβέιτ ή άλλες χώρες», λέει.

πηγή: www.iraklionews.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ